Cikkek a(z) Szórakozás kategóriákból

Nem is gondolná, hogy milyen könnyű egy elektromos magassági ágvágót használni

Nem is gondolná, hogy milyen könnyű egy elektromos magassági ágvágót használni

A kertben egész évben számos teendő felmerül, de az igazi szezonnak a tavasztól késő őszig terjedő hónapok bizonyulnak. Annak érdekében, hogy gondozott, igényes környezet társuljon az otthonhoz, elmaradhatatlanok bizonyos szerszámok. A klasszikus ásón és gereblyén túl napjainkban már olyan korszerű eszközök is léteznek, melyek jelentősen megkönnyítik a kerti feladatok elvégzését. Az elektromos ágvágók például könnyedén használhatóak és nem kell létrára sem mászni hozzá. Lánc és láncvezető nélkül csupán 3,2 kg-ot… Tovább: Nem is gondolná, hogy milyen könnyű egy elektromos magassági ágvágót használni»

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Budapesten, a Rózsa utcában is megnyitott egy új generációs szabadulószoba, amelyet mindenkinek a figyelmébe ajánlunk. A kellemese kikapcsolódáshoz nem is kell több, főleg ha egy 6-8 fős baráti társaságról van szó. A szabadulószobás játékok széles választékával várják a szórakozni vágyókat a nyári időszakban is. Érdemes a nyarat kellemesen eltölteni a barátok társaságát is keresve, így ennél jobb alkalom nem is lehet egy kis összejövetelre. A Budapesten található új generációs szabadulószobákat… Tovább: Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!»

Ide bújhat párjával ha csak pár órára van szüksége!

Ide bújhat párjával ha csak pár órára van szüksége!

Diszkrét környezetben szeretne partnerével néhány órát eltölteni, és az is fontos, hogy ne kelljen ezért csillagászati összegeket kifizetni? Az élet hozhatja úgy, hogy egy kapcsolatnak titokban kell maradni, mint ahogy az is előfordulhat, hogy csak egyetlen hétvégét tudnak együtt tölteni kedvesével. Ilyenkor jól jön, ha olyan környezetben hódolhatnak az élvezeteknek, amely minden kényelmi igénynek megfelel.  Manapság már olyan szolgáltatások is igénybe vehetőek, melyek ideálisak azok számára, akiknek csak néhány órára… Tovább: Ide bújhat párjával ha csak pár órára van szüksége!»

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

A futball szerelmeseinek körében minden évben nagy várakozás előzi meg a következő FIFA megjelenésének időszakát. Vajon milyen exrákkal rendelkezik az új verzió a korábbiakhoz képest? Nyújt-e majd, és ha igen, mennyiben több élményt? Nos, abban biztosak lehetnek a virtuális foci megszállottjai, hogy idén sem maradnak kedvencük nélkül, ugyanis az Electronic Arts Sports olyan újdonsággal készült idén is, amely garantáltan elnyeri majd a FIFA játékok rajongóinak tetszését! A várható megjelenés Szeptember… Tovább: Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!»

Híres bridzsezők Magyarországon – Boóc András válaszol

Híres bridzsezők Magyarországon – Boóc András válaszol

A kártyajátékok kedvelői számára nem ismeretlenek a bridzs szabályai. A népszerű kikapcsolódási forma világszerte több millió rajongót tudhat magáénak (csupán az Egyesült Államokban 27 millión bridzseznek), s közöttük számos híresség is helyet kapott.

TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?

TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?

A hideg téli esték közeledtével egyre több időt töltünk otthonunkban. A szabadtéri programok már kisebb kínálattal állnak rendelkezésre, és sokszor éppen elég hazaérni, átfagyva pedig semmi másra nem vágyunk, mint arra, hogy egy forró tea, vagy egy finom forralt bor társaságában a családdal, barátokkal a televízió előtt töltsük az estét. A számos TV előfizetés széles választékából néha nem könnyű megtalálni azt a lehetőséget, amely valóban elképzeléseinknek megfelelő. A több csatorna… Tovább: TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?»

Őszi szabadtéri programok

Őszi szabadtéri programok

Sokan nem kedvelik az őszt a csapadékos időjárás, a hűvösebb nappalok és éjszakák miatt. Ennek ellenére ez az évszak is számos szépséget kínál, gondoljunk csak az ezerféle színben pompázó fákra. Éppen a természet változása miatt szerepel a kirándulás, túrázás, természetjárás az őszi szabadtéri programok között előkelő helyen. A nagyvárosok rohanó élettempójából néha valóban jó vidékre utazni, vagy felfedezni hazánk kedvelt kirándulóhelyeit. Észak-Magyarország hegyes-völgyes tájai, a gazdag növény-, és állatvilág nem… Tovább: Őszi szabadtéri programok»

A macskatartás előnyei

A macskatartás előnyei

A macskáknak legalább annyi kedvelőjük van, mint ahányan utálják a kissé talán valóban maguknak való, és önfejű állatokat. Azok azonban, akiknek már volt dolguk a szőrös kis jószágokkal, biztosan tudják, hogy a macskatartás előnyei jóval meghaladják azokat az úgymond hátrányokat, melyekkel számolnunk kell, ha a kis ragadozók mellett tesszük le voksukat. Hogy az egyszerű, ám annál változatosabb megjelenéssel bíró házimacskát választja, vagy a fajtiszta különlegességek iránt vonzódik, szinte teljesen mindegy,… Tovább: A macskatartás előnyei»

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

A horror és a zombis filmek kedvelői bizonyára Xbox használat közben sem mondanának le kedvenc karaktereikről, és a velük átélhető izgalmakról. Itt rákereshetsz, hogy Neked melyik a kedvenc Xbox 360 játékod, de abban biztos lehetsz, hogy szép számmal találsz majd az újdonságok között is zombis játékokat. Hála az egyre igényesebb kivitelezésnek, szinte testközelből élheted át a rád támadó élőhalottak keltette rettegést.

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

A konzolosjátékok megszállottjai bizonyára jól tudják, hogy mennyi minden múlik a megfelelő kontroller kiválasztásán. Az Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontrollerek széles kínálatával várja azokat a vásárlókat, akik szeretnék még teljesebbé tenni a játékkal töltött időt. Nem csak a vezetéknélküliség kényelmét kínálják ezek a készülékek, de megjelenésükben is remekül passzolnak a játékos érdeklődési köréhez, ízléséhez. Az Xbox 360 vezetéknélküli kontroller többféle színben, mintázattal beszerezhető, így akár Lara Croft fegyverzetének kopottságát… Tovább: Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller»

FPI
2011