0

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Budapesten, a Rózsa utcában is megnyitott egy új generációs szabadulószoba, amelyet mindenkinek a figyelmébe ajánlunk. A kellemese kikapcsolódáshoz nem is kell több, főleg ha egy 6-8 fős baráti társaságról van szó. A szabadulószobás játékok széles választékával várják a szórakozni vágyókat a nyári időszakban is. Érdemes a nyarat kellemesen eltölteni a barátok társaságát is keresve, így ennél jobb alkalom nem is lehet egy kis összejövetelre.

A Budapesten található új generációs szabadulószobákat kínáló vállalkozás igazán izgalmas szobákkal várja az érdeklődőket. Játszhatunk Drakula kastélyában, de elmehetünk Hasfelmetsző Jack kínzókamrájába is. Akiket még ez sem hoz lázba, azoknak ajánljuk a Da Vinci titkait, amely egy igazán izgalmas titkos szervezet tevékenységét tárja elénk. A szabadulószobák izgalmas élményt kínálnak és a játékidő 60 vagy akár 90 perces is lehet. Ennyi idő alatt kell a bent rekedteknek kiszabadulniuk, miközben izgalmas feladatok sora várja őket. Nem érdemes ezt a kikapcsolódási lehetőséget kihagyni ezen a nyáron, de ha nem fér bele a szabadidőnkbe, akkor ősszel mindenképpen próbáljuk ki akár egy céges rendezvény keretein belül is. Itt eldől, hogy ki az igazán jó csapatjátékos.

Ma már több helyen is lehet szabadulószobákat találni, de kevés új generációs kínálat van. Itt tényleg visszaléphetünk az időben és a helyszín lefoglalása se egy bonyolult folyamat. A honlapon keresztül el lehet intézni az időpontfoglalást. A szabad időpontokat pedig azonnal meg lehet tekinteni, így biztosak lehetünk abban, ha többen is vagyunk a csapatban, akkor az időpont egyeztetésével sem lesz gond. Érdemes minél hamarabb lefoglalni a szabadulószobát mert az érdeklődők száma napról napra nő. Mindenki vágyik egy kis izgalomra, ezért sorra keresik fel ezt a helyszínt is a barátok és a munkatársak, vagy akár a családok. 14 év alatt nem ajánlott a játék, sőt olyan szoba is van, amely 16 éves kor alatt nem látogatható.

 

Iktatva: Játék, Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011