Cikkek a(z) Játék kategóriákból

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!

Budapesten, a Rózsa utcában is megnyitott egy új generációs szabadulószoba, amelyet mindenkinek a figyelmébe ajánlunk. A kellemese kikapcsolódáshoz nem is kell több, főleg ha egy 6-8 fős baráti társaságról van szó. A szabadulószobás játékok széles választékával várják a szórakozni vágyókat a nyári időszakban is. Érdemes a nyarat kellemesen eltölteni a barátok társaságát is keresve, így ennél jobb alkalom nem is lehet egy kis összejövetelre. A Budapesten található új generációs szabadulószobákat… Tovább: Megjelentek az új generációs szabadulószobák: nem babra megy a játék!»

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

A futball szerelmeseinek körében minden évben nagy várakozás előzi meg a következő FIFA megjelenésének időszakát. Vajon milyen exrákkal rendelkezik az új verzió a korábbiakhoz képest? Nyújt-e majd, és ha igen, mennyiben több élményt? Nos, abban biztosak lehetnek a virtuális foci megszállottjai, hogy idén sem maradnak kedvencük nélkül, ugyanis az Electronic Arts Sports olyan újdonsággal készült idén is, amely garantáltan elnyeri majd a FIFA játékok rajongóinak tetszését! A várható megjelenés Szeptember… Tovább: Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!»

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

A horror és a zombis filmek kedvelői bizonyára Xbox használat közben sem mondanának le kedvenc karaktereikről, és a velük átélhető izgalmakról. Itt rákereshetsz, hogy Neked melyik a kedvenc Xbox 360 játékod, de abban biztos lehetsz, hogy szép számmal találsz majd az újdonságok között is zombis játékokat. Hála az egyre igényesebb kivitelezésnek, szinte testközelből élheted át a rád támadó élőhalottak keltette rettegést.

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

A konzolosjátékok megszállottjai bizonyára jól tudják, hogy mennyi minden múlik a megfelelő kontroller kiválasztásán. Az Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontrollerek széles kínálatával várja azokat a vásárlókat, akik szeretnék még teljesebbé tenni a játékkal töltött időt. Nem csak a vezetéknélküliség kényelmét kínálják ezek a készülékek, de megjelenésükben is remekül passzolnak a játékos érdeklődési köréhez, ízléséhez. Az Xbox 360 vezetéknélküli kontroller többféle színben, mintázattal beszerezhető, így akár Lara Croft fegyverzetének kopottságát… Tovább: Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller»

Társasjátékok a családnak

Társasjátékok a családnak

Esős vasárnap délután, amikor jól jönne valami közös elfoglaltság a gyerekekkel? Karácsony, vagy más ünnepek alkalmával összegyűlnek a csalág apróságai is, és valahogy le kívánja foglalni a figyelmüket? A társasjátékok kitűnő választásnak bizonyulnak, hiszen a családi társasjátékok kínálata minden korosztály számára tartogat izgalmakat. Ebben az esetben nem a bonyolult stratégiai játékokra kell gondolni, mint például a Trónok Harca társasjáték, hanem könnyed, minden korosztály számára játszható szórakozásra.

A szerencsejáték története

A szerencsejáték története

A szerencsejáték a legtöbb kultúrában már egészen a kezdetek óta jelen van, így megtalálhatóak voltak a különféle fogadások Kínában, a misztikus Egyiptomban, de Indiában is, és a hatalmas Római Birodalomban is. Napjainkban szigorú állami és adózási szabályozás keretei között működik a legtöbb szerencsejáték, és néhány éve minden eddiginél nagyobb méreteket öltött az online kaszinózás is. Hazánkban az első kaszinó 1982-ben nyílt a Hilton Hotelben, s a cél a turisták szórakoztatása… Tovább: A szerencsejáték története»

Ingyenes online játékok gyerekeknek

Ingyenes online játékok gyerekeknek

Mára majdnem minden háztartásban jelen van az internet (lásd Origo), és ennek többek között a család gyermek tagjai is sok előnyét élvezik. Számukra elsősorban nem hasznossága miatt olyan kedvelt a világháló, sokkal inkább a kapcsolattartás, vagy a weboldalakon megtalálható ingyenes online játékok miatt.

Puzzle készítés fényképről – a személyre szóló ajándék

Puzzle készítés fényképről – a személyre szóló ajándék

Sajnos még ma is sokan esnek abba a hibába, hogy ajándékozás alkalmával az értéket tekintik a választás legfontosabb szempontjának.Pedig mindannyian jól tudjuk, hogy sokkal inkább lehet örülni egy olyan darabnak, ami kifejezetten nekünk szól. A puzzle készítés fényképről csupán az egyik, de mindenképpen kedvelt formája annak, ha szeretteinket meg szeretnénk lepni.

Gondoskodás felsőfokon: Fisher-Price

Gondoskodás felsőfokon: Fisher-Price

Szeretné, ha gyermeke már egészen csecsemő kortól igényes kivitelezésű, és hasznos játékokkal lenne körülvéve? Nos, a fisher-price azt tűzte ki céljául, hogy egészen a születéstől kezdve kínáljon a kicsiknek játékokat. Minden életkornak megvannak a maga sajátosságai, ami a fejlődést illeti, s ezek a termékek kifejezetten ezeknek az igényeknek megfelelően lettek kialakítva.

Online játék lehetőségek: friss játékok és nyeremény a Facebook oldalon

Online játék lehetőségek: friss játékok és nyeremény a Facebook oldalon

Az online játékok olyan kikapcsolódást nyújtanak a mindennapokban, amelyhez nem szükséges sem komoly számítógépes háttér, sem az, hogy hatalmas játékokat telepíts gépedre, melyeket talán csak akkor használsz, ha időd úgy engedi a munka, vagy a tanulás után. A flash játékok világában egyedülálló lehetőséggel vár Rád az internetjatek.hu oldala, ahol a megszokott ingyenesen játszható online játékoknál klasszisokkal szebb grafika és izgalmasabb kalandok ígérnek felhőtlen kikapcsolódást. Honlapunkon emellett arra is lehetőséged nyílik,… Tovább: Online játék lehetőségek: friss játékok és nyeremény a Facebook oldalon»

FPI
2011