Cikkek a(z) Elektronika kategóriákból

Mit kell tudnia egy jó fotós hátizsáknak?

Mit kell tudnia egy jó fotós hátizsáknak?

Mindegy, hogy komolyabb hobby szinten érdeklődik a fényképezés iránt, vagy munkakörének velejárójaként szükséges magánál hordania a fotózáshoz alkalmas eszközöket, felszereléseket, a fotós hátizsák minőségén semmiképpen nem éri meg spórolni. A pelishop.hu szerint a jó táska ismérvei: kevesebb mint 3 kg, van benne állvány és tablet tartó és a nagy súly miatt gerincmerevítővel rendelkezik. Választáskor tehát érdemes ezeket a szempontokat szem előtt tartani. A fotóstáskák vízálló anyagból készülnek, ami elengedhetetlen a méregdrága felszerelés megvédéséhez…. Tovább: Mit kell tudnia egy jó fotós hátizsáknak?»

Hol van hivatalos Electrolux márkaszervíz Budapesten?

Hol van hivatalos Electrolux márkaszervíz Budapesten?

Elromlott mosógépe, és alkatrészre van hozzá szüksége? A beüzemeléshez szeretne segítséget kérni? Látogassa meg a http://www.luxparts.hu/ oldalt, ahol a legismertebb háztartási gép márkák hivatalos márkaszervízeinek helyéről, valamint a nyújtott szolgáltatásokról is tájékozódhat. Az internet nyújtotta kényelmet érdemes kihasználni akkor is, ha alkatrészrendelésről, informálódásról van szó, főként, ha olyan információkhoz szeretne hozzájutni, melyek garantáltan hasznosnak bizonyulnak készülékeit illetően. Mindennapjainkat számos háztartási gép teszi könnyebbé, és legyen szó akár a korszerű mosógépekről, a család… Tovább: Hol van hivatalos Electrolux márkaszervíz Budapesten?»

Hogyan működik az infra reflektor?

Hogyan működik az infra reflektor?

A biztonsági rendszerek optimális működéséhez elengedhetetlen az infra reflektor, mely olyan látási viszonyok között is tökéletessé teszi a képalkotást, amikor az emberi szem bizony akadályokba ütközne. A speciális búrából kialakított optika segítségével az infra reflektor koncentrálja, és teríti az infra fényt – attól függő szögben és erősségben, hogy milyen típus mellett dönt. A napjainkban beszerezhető készülékek a legtöbb kereskedelmi forgalomban levő biztonsági rendszer elemeivel kompatibilisek. Az infravörös LED-ek fénye lehetőséget… Tovább: Hogyan működik az infra reflektor?»

Mekkora kijelzővédő fólia kell az iPad 4-hez?

Mekkora kijelzővédő fólia kell az iPad 4-hez?

Végre beszerezte az iPad 4-et, és szeretné, ha hosszú távon szolgálná az kényelmét? A készülékhez a megfelelő kijelzővédő fólia beszerzése legalább olyan fontos, mint azt már az okostelefonok esetében is megtapasztalhattuk. Nem mindegy azonban, hogy milyen méret mellett dönt, hiszen mind a felhelyezés, mind a későbbi használat során csak a kifejezetten ehhez a készülékhez passzoló fólia biztosítja a maximális védelmet. Arra nincs szüksége, hogy a milliméterekkel bajlódjon, hiszen a szaküzletek… Tovább: Mekkora kijelzővédő fólia kell az iPad 4-hez?»

Az ékszíjhajtású dugattyús kompresszorról röviden

Az ékszíjhajtású dugattyús kompresszorról röviden

A dugattyús kompresszorok működési elve a dugattyú alternatív mozgásán alapszik, amelyet egy forgattyús mechanizmus működése vezérel. A megmunkálási technológiának az exponenciális fejlődése és a felhasználók követelményei gyarapodásának köszönhetően többféle dugattyús kompresszor kifejlesztését hozta magával. Az egyik legalkalmazottabb kompresszor az ékszíjhajtású dugattyús kompresszor a Btk Kft kínálatában, ami a legmagasabb gyártási technológiával készül, amely manapság már többféle változatban is kapható, különböző felépítéssel, teljesítménnyel és dizájnnal.

Electrolux termékek: megbízhatóság és minőség

Electrolux termékek: megbízhatóság és minőség

Mosógép vásárlás előtt áll, és az akciós lehetőségek között keresgélve még nem tudja, hogy melyik márka is lenne a legjobb választás? Konyháját szeretné felszerelni a legjobb háztartási kisgépekkel, és fontosnak tartja, hogy azok hosszú távon szolgálják majd kényelmét? Ha olyan márka készülékeit szeretné otthonában tudni, mely már számtalanszor bebizonyította, hogy alkalmas a vevői bizalomra, akkor az Electrolux termékek remek választásnak bizonyulnak. A több mint 90 éves tapasztalatnak, és a korszerű… Tovább: Electrolux termékek: megbízhatóság és minőség»

Az Electrolux budapesti hivatalos központja

Az Electrolux budapesti hivatalos központja

A háztartási gépek piacán előkelő helyet foglal el az Electrolux, mely budapesti központtal, és számos professzionális termékkel áll az érdeklődők rendelkezésére. A többféle termékcsalád között mindenki megtalálja a számára megfelelő készülékeket, hogy a házimunka, a sütés-főzés egyszerű, gyors, és ennélfogva élvezetes legyen. Háztartást vezetve bizonyára Ön is tudja, hogy akár a nap jelentős része is rámehet a takarításra, mosásra, főzésre, ám ha ezekhez a teendőkhöz profi felszerelést használhat, a rá… Tovább: Az Electrolux budapesti hivatalos központja»

A Fujitsu klíma minden igényének megfelel

A Fujitsu klíma minden igényének megfelel

A forró nyaraknak köszönhetően egyre több ember vásárol otthonába vagy munkahelyére valamilyen klímaberendezést. A Fujitsu klíma piacvezetővé vált előnyös tulajdonságainak köszönhetően. A klímák talán legnagyobb előnye a csendesség és az alacsony fogyasztás.

Samsung Galaxy S4  – a várva várt csúcstelefon

Samsung Galaxy S4 – a várva várt csúcstelefon

Az új androidos csodakészülék, a Samsung Galaxy S4 úgy kapott nagyobb kijelzőt, hogy a gyártónak még a súlyából is sikerült három grammot lefaragni. Miként korábban már napvilágot látott a hír, az S4-es a maga 130 grammjához 5 colos Super AMOLED HD képernyő és Full HD felbontás is járnak. A több verzióban is kapható készülék mini változata is várható, s országtól függően az internet szempontjából is mutatkoznak majd különbségek.

Erősítő választék a webáruházakban

Erősítő választék a webáruházakban

Hangtechnika terén szeretne beruházni, és minőségi termékek mellett letenni voksát? Nincs ideje arra, hogy a szaküzletekben tájékozódjon a kapható termékekről? Az internetes vásárlás kényelmét kihasználva várja Önt is széles erősítő választék a webáruházakban. Akár otthon, a fotelben ülve válogathat az elektronikai cikkeket forgalmazó webshopok termékei között. Laikusként áll a témához, és valójában fogalma sincsen, hogy milyen márka, és jellemzők felelnének meg leginkább elvárásának? Egy sor olyan tényező van, melyekre érdemes odafigyelni… Tovább: Erősítő választék a webáruházakban»

FPI
2011