0

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

Jön a FIFA 15 Xbox 360-ra is!

A futball szerelmeseinek körében minden évben nagy várakozás előzi meg a következő FIFA megjelenésének időszakát. Vajon milyen exrákkal rendelkezik az új verzió a korábbiakhoz képest? Nyújt-e majd, és ha igen, mennyiben több élményt? Nos, abban biztosak lehetnek a virtuális foci megszállottjai, hogy idén sem maradnak kedvencük nélkül, ugyanis az Electronic Arts Sports olyan újdonsággal készült idén is, amely garantáltan elnyeri majd a FIFA játékok rajongóinak tetszését!

A várható megjelenés Szeptember 25., melyre valójában már nem is kell sokat várni! A számtalan apró változtatásnak és fejlesztésnek köszönhetően joggal állíthatjuk, hogy minden idők legjobb focis játéka látott napvilágot a FIFA 2015 esetében.

Miért is szeretjük a VB-ket, vagy akármelyik focimeccset élőben? Hát persze, hogy a látványos bravúrok, és a játékosok reakciói miatt! A nemsokára Xbox 360-ra is megjelenő FIFA esetében bizony nem lesz hiány mindezekben, hiszen 600 különféle reakcióra lesznek képesek a játékosok. További izgalmas újdonság, hogy mintegy a mesterséges intelligencia megjelenéseként a csapatok akár taktikára, időhúzásra is képesek lesznek, ami valljuk be, csak rátesz majd egy lapáttal mindarra, amit átélhetünk a játék  során.

A labdáért folyó küzdelem elképesztő részletességgel kidolgozott, így minden perce felejthetetlen élményt nyújt majd a foci ilyen típusának élvezetekor. A realisztikus sportjáték, az EA Sports újdonsága nem hiányozhat a Te gyűjteményedből sem!

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011