0

Ide bújhat párjával ha csak pár órára van szüksége!

Ide bújhat párjával ha csak pár órára van szüksége!

Diszkrét környezetben szeretne partnerével néhány órát eltölteni, és az is fontos, hogy ne kelljen ezért csillagászati összegeket kifizetni? Az élet hozhatja úgy, hogy egy kapcsolatnak titokban kell maradni, mint ahogy az is előfordulhat, hogy csak egyetlen hétvégét tudnak együtt tölteni kedvesével. Ilyenkor jól jön, ha olyan környezetben hódolhatnak az élvezeteknek, amely minden kényelmi igénynek megfelel. 

Manapság már olyan szolgáltatások is igénybe vehetőek, melyek ideálisak azok számára, akiknek csak néhány órára lenne szükségük egy búvóhelyre. Természetesen nem mindegy, hogy mennyire jól felszerelt és színvonalas a helyszín, hiszen ez döntő szempont lehet a választásnál. S hogy mégis kiknek körében népszerűek a hasonló lehetőségek?

“Leginkább fiatalok és vidékiek veszik igénybe a szolgáltatást” – mondja a budapesti Búvóhely-Budapesten.net igazgatója.

Közös zuhanyozás, pezsgő és eper, halk zene, vagy egy izgalmas film – engedje szabadon a fantáziáját, s ha partnere már van, és elbújna a világ elől – akárcsak néhány órára – akkor érdemes a diszkrét, és bármikor igénybe vehető szolgáltatás mellett dönteni. A vendégkör megválogatott, hiszen a higiéniára fokozottan ügyelnek az apartmanok tulajdonosai.

Pár óra, egy éjszaka, vagy akár hosszabb tartózkodás idejére is elérhető árakkal várja a párokat az a szolgáltatás, amely napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Igényes és diszkrét környezet, minden, ami a kényelemhez és a teljes ellazuláshoz fontos, ráadásul minden a négy fal között marad. Kell ennél több, ha búvóhelyről van szó?

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011