1

TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?

TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?

A hideg téli esték közeledtével egyre több időt töltünk otthonunkban. A szabadtéri programok már kisebb kínálattal állnak rendelkezésre, és sokszor éppen elég hazaérni, átfagyva pedig semmi másra nem vágyunk, mint arra, hogy egy forró tea, vagy egy finom forralt bor társaságában a családdal, barátokkal a televízió előtt töltsük az estét. A számos TV előfizetés széles választékából néha nem könnyű megtalálni azt a lehetőséget, amely valóban elképzeléseinknek megfelelő.

A több csatorna nem biztos, hogy tényleg előnyökkel jár, azonban az is tény, hogy így nagyobb eséllyel találja majd meg azokat az adókat, melyek valóban lekötik, és tartalmas szórakozást biztosítanak az Ön számára. A digitális átállással a több csatorna ingyenes lehetősége is nyitottá vált mindenki számára (a legfrissebb Nielsen tanulmány szerint 4 óra 23 percet töltünk TV nézéssel).

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy-egy családon belül éppen úgy szükség van a sportadásokra, a filmes élményekre, mint a gyerekműsorokra, vagy éppen az ismeretterjesztő jellegűekre. A legtöbb TV csomag összeállításakor mindezt figyelembe véve kerülnek kialakításra az előfizetési lehetőségek. A szolgáltatók közötti választáskor természetesen az ár is döntő tényező, a piaci versenyben pedig nyilvánvaló, hogy az lesz a nyertes, aki minél színvonalasabb csatornákat, és hozzá tartozó internet előfizetést kínál kedvező áron.

A havidíjból engedményt kaphat egyes szolgáltatóknál, amennyiben az egyre népszerűbbé váló e-számla mellett dönt, de olyan akciókról is hallani, amikor az első néhány havidíjat elengedi a választani kívánt cég. Válasszon az összes tényező ismeretében egyéni igényei és lehetőségei szerint!

Iktatva: Szórakozás

Egy hozzászólás "TV csomagok összehasonlítása: melyik szolgáltatót válasszam?"

  1. lukácsné erzsi szerint:

    melyik szolgáltatót válasszam ?

Írj most.

Küldés
FPI
2011