Cikkek a(z) Szépség kategóriákból

Professzionális bőrápolás a ráncfeltöltéstől az arctisztításig

Professzionális bőrápolás a ráncfeltöltéstől az arctisztításig

Életmódunk, az UV-sugárzás hatásai, valamint a bennünket ért stressz és a kor egyértelműen megmutatkoznak bőrünk állapotán. Erre különösen érdemes figyelmet fordítani akkor, ha arcunkról van szó, hiszen ezzel kommunikálunk a világgal, és magabiztosságunkra is rányomja bélyegét, ha elégedetlenek vagyunk azzal, amit a tükörben látunk. Szalonok és plasztikai sebészetek kínálják a fiatalság forrását napjainkban, de akkor is megtalálhatjuk a számunkra ideális készítményeket, ha az otthoni szépségápolás hívei vagyunk. Ha arcápolásról van… Tovább: Professzionális bőrápolás a ráncfeltöltéstől az arctisztításig»

Lady Stella helyet Golden Green: alakformáló kozmetikumok

Lady Stella helyet Golden Green: alakformáló kozmetikumok

Feszes, formás vonalakra és makulátlan bőrre vágyik? A vonzó külső elengedhetetlen részét képezi a bőr állapota, valamint az, mennyire figyel oda annak állapotára. A nyári időszakban még azok a testrészek is szem előtt vannak, melyeket egyébként jótékonyan takar a ruha, tehát korántsem mindegy, milyen külsővel jelenik meg a strandon, nyaralás alkalmával, vagy egyszerűen csak munkaidejében. A rendszeres testmozgás és a táplálkozásra való odafigyelés sokat segíthetnek az álomalak elérésében, de nem… Tovább: Lady Stella helyet Golden Green: alakformáló kozmetikumok»

Jó-e a szobabicikli narancsbőr ellen?

Jó-e a szobabicikli narancsbőr ellen?

Nem csak a túlsúllyal küzdők problémája a bőr feszességének a hiánya. Bár kétségtelen, hogy a hölgyek hajlamosabbak a narancsbőr tüneteitől szenvedni, de férfiak esetében is előfordulhat a probléma. A megoldás egyértelműen a fogyás és a feszesítés, amit rendszeres sportolással érhetünk el. Leteheti voksát a szabadban futás, kerékpározás mellett, de beszerezhet akár olyan szobabiciklit, amihez pulzusmérő is van. Ez nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem a megfelelő zsírégető tartomány elérésének nyomon… Tovább: Jó-e a szobabicikli narancsbőr ellen?»

Buktatók és előnyök a használt ruháknál

Buktatók és előnyök a használt ruháknál

A városban járva számos turkálóval találkozhatnak azok, akik fontosnak tartják az elérhető árakat, de ezért nem mondanának le a minőségről sem. Legtöbben az olcsó árszínvonal miatt döntenek a vásárlás ilyen módja mellett, de tény, hogy ennél jóval több előnnyel jár, ha a márkaboltok helyett inkább ezeket választja az érdeklődő. Hogy miért érdemes? A használt ruhaboltban való vásárlás előnyei itt olvashatóak, ismerje meg azokat a kínálkozó lehetőségeket, melyekkel gardróbja egészen különleges darabokkal is gazdagodhat.

Rubint Réka új dvd-je

Rubint Réka új dvd-je

Az otthoni edzések kedvelői számára valószínűleg nem kell bemutatni Rubint Réka nevét. A háromgyerekes családanya és üzletasszony minden évben új edzésprogrammal örvendezteti meg rajongóit, akiknek természetesen idén sem kellett erről lemondaniuk. Ezúttal a törökországi Alakreform táborban készült Rubint Réka legújabb dvd-je, mely garantáltan kihívás elé állítja azokat, akik a saját testsúlyos mozgásforma megszállottjai. Korábbi lemezeivel ellenben most egy 60 és egy 90 perces torna vár a hölgyekre, ám megtapasztalva a brutális gyakorlatokat, nem… Tovább: Rubint Réka új dvd-je»

Narancsbőr elleni edzés – mozgás a komfortzónán túl

Narancsbőr elleni edzés – mozgás a komfortzónán túl

Szeretné eltüntetni a combján, popsiján éktelenkedő narancsbőrt? Újra feszes, formás idomokra vágyna, de nem tudja, milyen módszer lenne ehhez a leginkább megfelelő? A problémára szépségszalonok és kozmetikai cégek kínálnak garantált megoldást, de ami ezeknél jóval hatékonyabbnak bizonyul, az a narancsbőr elleni edzés. Nem mindegy azonban milyen gyakorlatokat, mekkora intenzitással és rendszerességgel végez. Miként a fogyás esetében, úgy a nyirokkeringési gondok és az elhízás okozta narancsbőr helyreállításakor sem létezik helyi megoldás…. Tovább: Narancsbőr elleni edzés – mozgás a komfortzónán túl»

Női fehérnemű divat – a csábítás még mindig trendi

Női fehérnemű divat – a csábítás még mindig trendi

A nőiesség kifejezésére nem csak az ápoltság, a vonzó megjelenés, és a megfelelő viselkedés alkalmas, hanem mint sok más korban, napjainkban is nagy szerepet vállal e téren a női fehérnemű divat. Bár a trendek, a formák, és a színek folyamatosan változnak, de azok az alapvetően szexinek bélyegzett darabok, mint például a harisnyatartó, a fűző, vagy combfix garantáltan beindítják divattól függetlenül a férfiak fantáziáját. Természetesen nem mindegy, hogyan választjuk ki legféltettebb… Tovább: Női fehérnemű divat – a csábítás még mindig trendi»

Irhabunda tisztítása otthon házilag – videóval!

Irhabunda tisztítása otthon házilag – videóval!

Megvásárolta az új irhabundáját és szeretné kitisztítani? Mivel az anyag igen drága, ezért mindenképpen érdemes elgondolkodnia azon, hogy a házilagos kísérletezgetés mellett dönt, vagy inkább szakemberre, és profi felszerelésre bízza annak kitisztítását. Míg egy farmerkabátot, vagy esetleg még a szövetet is kitisztíthatja otthoni körülmények között kifogástalanul, addig irha esetében fontos tudnia, hogy speciális anyagokat, és főleg eljárást igényel az anyag. Íme a videó a tisztításról:

FPI
2011