Cikkek a(z) Hitel kategóriákból

A hitelkártya okos használata

A hitelkártya okos használata

Napjainkban a foglalkoztatottság alakulását, a jövedelmek nagyságát, és a munkaerő-piaci helyzetet látva sokan számára ismerős az anyagi biztonság hiánya. A hitelintézetek széles választékkal várják mindazokat, akik terveiket eképp kívánják finanszírozni. Gyakoribb azonban az a helyzet, amikor átmeneti pénzzavarok miatt fordulunk a bankokhoz. A szabad felhasználású hitelek és személyi kölcsönök mellett azonban lehetőségként áll előttünk a hitelkártya igénylés is. Amikor nem elegendő a hó végéig a fizetés, vagy egy váratlan nagyobb… Tovább: A hitelkártya okos használata»

Online hitel kalkulátor – segítség hiteligénylés alkalmával

Online hitel kalkulátor – segítség hiteligénylés alkalmával

Személyi kölcsönből fedezné magáncélú kiadásait? Építkezést, lakásvásárlást tervez tavasszal, és szeretne minden Ön előtt álló lehetőséggel tisztában lenni? Az aktuális jogszabályi változások érdeklik? Mindenképpen érdemes informálódnia, hiszen a kamatkedvezmények rendszere januártól bizony eléggé átalakult. Amennyiben konkrét számokat, és ajánlatokat szeretne látni, a több weboldalon is megtalálható online hitel kalkulátor kitűnő választásnak bizonyul az Ön részéről. Az internet nyújtotta tökéletes kényelmet kihasználva akár otthon, a fotelben ülve válogathat az egyes hitelintézetek… Tovább: Online hitel kalkulátor – segítség hiteligénylés alkalmával»

Adósságrendező hitel – tájékozódjon részletesen!

Adósságrendező hitel – tájékozódjon részletesen!

Már felvett hiteleit szeretné valamilyen kedvezőbb konstrukcióra váltani? Hirtelen túl soknak bizonyulnak a havi kiadások, és jól jönne, ha a törlesztő részletek akár csak néhány ezer forinttal csökkennének? Nos, ebben az esetben az adósságrendező hitel megfelelő választásnak bizonyulhat az Ön számára is, ám feltétlenül tisztában kell lennie néhány dologgal, mielőtt e hiteltípus mellett tenné le voksát.

Karácsonyi akciós hitelek – valóban szükség van rájuk?

Karácsonyi akciós hitelek – valóban szükség van rájuk?

Közeledik az év vége, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan szeretnék elkerülni az ünnepek előtti őrületet, ami a bevásárlóközpontokban és szakáruházakban uralkodni szokott. A már most szép számban jelen levő karácsonyi akciós hitelek lehetővé teszik, hogy fizetésünktől függetlenül olyan tárgyakkal lephessük meg szeretteinket, melyeket zsebből nem biztos, hogy finanszírozni tudnánk. A kétségtelenül kecsegtető ajánlatoknak néha igen nehéz nemet mondani, de érdemes végiggondolni, hogy valóban szükség van-e e hitelek felvételére…. Tovább: Karácsonyi akciós hitelek – valóban szükség van rájuk?»

A legjobb személyi hitel lehetőségek

A legjobb személyi hitel lehetőségek

Szeretne nagyobb összeghez jutni a hitelintézetek kínálatán keresztül, de egyelőre nem tudja, hol is találhatná meg a legjobb személyi hitel lehetőségeket? Laikusként a pénzügyi piacon bizony elég bonyolultnak tűnhet eligazodni a bankok számos ajánlata között, pláne, hogy ugyebár cseppet sem mindegy, milyen költségekkel és egyéb feltételekkel jár majd a felvenni kívánt hitel.

Online személyi kölcsön igénylés

Online személyi kölcsön igénylés

A mindennapi rohanásban sokszor arra sincs ideje, hogy normálisan megebédeljen, vagy bevásároljon otthonra? Ha az ilyen alapvető szükségletekre sem tud időt szakítani, akkor hogyan tudná napirendjébe illeszteni a bankban való sorban állást?

Visszatérítéses hitelkártya

Visszatérítéses hitelkártya

Szeretné olyan hitellehetőség mellett letenni voksát, mely nem csak kedvező THM-mel kecsegtet, de a hitelkeret biztosításán kívül egyéb kedvezményekkel is áll rendelkezésére? Ha az sem mindegy az Ön számára, milyen feltételekkel jut hozzá, és pláne milyen gyorsan az igényelt összeghez, talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy egy igényeinek és elvárásainak megfelelő hitelkártya mellett teszi le voksát.

Banki hitelszerződés elemei, minta

Banki hitelszerződés elemei, minta

A hitelfelvételek száma rohamosan növekvő tendenciát mutat napjainkban. Csábító lehetőség, hogy a vágyott bútordarabot, a nagyszabású karácsonyi ajándékozást, vagy a sok családot érintő lakásvásárlási költségek egy részét hitelből finanszírozzuk. A hitelintézetek számára természetesen busás haszonnal térül meg könnyelműségünk, vagy éppen a szükség hozta helyzetünk. Nem mehetünk el a bankhitelszerződések működése és alapvető szabályai mellett anélkül, hogy azok jogi mikéntjével tisztában lennénk. Ismerkedjünk most meg tehát a bankhitelszerződés jogi alapjaival. Ez… Tovább: Banki hitelszerződés elemei, minta»

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál! Folyamatos hírek és kommentárok a világ változatos témáiból! Oszd meg és kommentáld, illetve kérdezz ha valamire kíváncsi vagy!

FPI
2011