0

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

Melyik a legjobb zombis játék Xbox 360-ra?

A horror és a zombis filmek kedvelői bizonyára Xbox használat közben sem mondanának le kedvenc karaktereikről, és a velük átélhető izgalmakról. Itt rákereshetsz, hogy Neked melyik a kedvenc Xbox 360 játékod, de abban biztos lehetsz, hogy szép számmal találsz majd az újdonságok között is zombis játékokat. Hála az egyre igényesebb kivitelezésnek, szinte testközelből élheted át a rád támadó  élőhalottak keltette rettegést.

A Resident Evil rajongók jól tudják, hogy  Raccon City, a T-Vírus és az élőhalottak világa nem hiányozhat a játékok közül sem, s miként a mozisiker is újabb és újabb részekkel varázsolja el a zombis filmek rajongóit, úgy a játékkészítők is igyekeznek átültetni a horrort a játékok világába, ráadásul egyre magasabb minőségben.

A The Walking Dead sorozat idegtépő, néhol gyomorforgató jeleneteivel konzoljainkon is találkozhatunk, azzal a különbséggel, hogy ott ránk vár a feladat, hogy szembeszálljunk a zombik seregével. A grafika, a hangeffektek, a látványvilág, a szereplők mozgásának kidolgozottsága garantált kikapcsolódást biztosítanak.

Bár hangulatában némileg eltér a megszokott zombis izgalmaktól a Silent Hill, viszont az újabb részekben a groteszk figurák mellett itt is találkozhatunk zombikkal. Rémségekben pedig biztosan nem lesz hiány, ha e játék mellett döntenél. A zombis játékok Xbox 360-ra alkalmas fajtái garantálják a vért, az ijesztő figurákat, és a velük való folyamatos küzdelmet.

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011