Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

A Balaton térsége töretlen népszerűségnek örvend a kikapcsolódni vágyók körében. Nem csak a környékén megtalálható számos szórakozási lehetőség szól mellette, hanem a fürdőzés sajátos formája is. A balatoni nyaralás mindannyiunk gyermekkori emlékei között ott szerepel. Nem csak nyáron találhatjuk meg azonban számításunkat a magyar tengernél, hanem tulajdonképpen az év bármely időszakában. Siófok kétségkívül a déli part leginkább látogatott városa. Nehezen képzelhető el, hogy területén újépítésű ingatlant elérhető áron lehet vásárolni…. Tovább: Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?»

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

A Balaton szépségével egyszerűen nem lehet betelni. Közvetlen vízparti apartmanok megvásárlására nyílik most lehetőség badacsonyi panorámával. A Fenyves Beach Residence közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el az egykori Fenyves Hotel helyén. A Somogy megyében megtalálható vízparti nyaralók megfizethető áron kerülnek értékesítésre. A Balatoni panoráma biztosított a lakásoknál, amelyek nyaralóként, de lakásként is használhatók. A ház előtt 100 méter hosszú közvetlen vízparti kapcsolatnak köszönhetően igazi luxuskörülmények között pihenhetjük ki a fáradalmakat. A… Tovább: Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél»

A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek

A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek

Albérletválasztás során sokak számára döntő szempont, hogy történik-e írásbeli szerződéskötés, valamint a főbérlő ad-e számlát. Ez utóbbi várhatóan idén is befolyásolja majd, hogy melyik albérlet mellett tesszük le a voksot. Nem más indokolja ezt, mint sok esetben az adómentes juttatásként adható mobilitási célú lakhatási támogatás, melyet a munkáltató nyújthat a távolabb lakó munkavállalóknak. Természetesen a juttatás előfeltétele, hogy számlás legyen az albérlet.   Mindezekkel együtt tény az is, hogy a… Tovább: A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek»

Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg

Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg

Magyarországon évről évre számtalan EU-s támogatás érhető el. A támogatásoknak köszönhetően elérhetők a különféle korszerűsítések is, amelyek segítségével energiát is megspórolhatunk. A már felépült otthonokban is elvégezhetők a korszerűsítési feladatok, amelyek sokszor különösebb fennforgás nélkül megvalósíthatók. Minden háziasszony idegenkedik ezektől a munkálatoktól, hiszen valószínűleg hatalmas kosszal jár majd, ám az ezzel párhuzamosan bekövetkező rezsi kiadás csökkenéseknek bizonyára mindenki örülni fog. A Fülöp épületgépészet segítségével a korszerűsítések gyorsan végrehajthatók, hiszen szakképzett… Tovább: Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg»

Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!

Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!

A zsaluzia egy kifejezetten modern megjelenéssel rendelkező, tartós megoldás arra az esetre, ha szeretnénk reluxánkat egy kiváló kültéri árnyékolóval helyettesíteni. Kompakt megoldása és esztétikus megjelenése miatt régi- és újépítésű otthonokon egyaránt jól alkalmazható akár kisebb, akár nagyobb nyílászárókról van szó, miközben segítségével páratlan alapossággal szabályozhatjuk a lakásba beeső fény mennyiségét. A zsaluzia elsődlegesen olyan helyiségeknél kiváló választás, amelyeknél nem fontos a makulátlan és teljes fényzárás, sokkal inkább az árnyékolás, valamint… Tovább: Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!»

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Otthonunk helyiségei közül a konyha, a fürdőszoba és a toalett azok, amelyek dugulás szempontjából kritikusnak számítanak. De mégis mennyibe fog kerülni, ha szakemberre kívánja bízni a feladatot? Egy tipikus budapesti duguláselhárító weboldalát nézve párezer forinttól több százezer forintig terjedhet az összeg (az árakról bővebben itt http://www.dugulaselharitas.net/araink.html olvashat). Ha nem vált be a pumpálás, a duguláselhárító vegyi anyagok, és a házilagos módszerekkel sincs ideje foglalatoskodni, akkor célszerű profit hívni a munka elvégzésére. Különösen… Tovább: Mennyibe kerül a duguláselhárítás?»

Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?

Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?

Nem engedheti meg magának a saját ingatlan vásárlását, de mindenképpen a fővárosban kívánja tölteni mindennapjait? Az albérletek széles választékában minden bizonnyal Ön is megtalálja majd azt, mely ár, elhelyezkedés, közlekedés, valamint felszereltség szempontjából is alkalmas az Ön számára. De mi a helyzet akkor, ha kutyával, macskával szeretne költözni? A budapesti albérletek esetén nem mindig örül a bérbeadó, ha háziállatot is magával szeretne vinni a bérlő. Hasznos tehát már a kezdetekkor megbeszélni,… Tovább: Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?»

Komfortos munkásszálló Budapesten

Komfortos munkásszálló Budapesten

Egy építőipari cég esetében, a munkásoknak a legnagyobb hányada mindig messziről érkezik. Így őket minden esetben el is kell szállásolni. Ha az Ön cége is vidékről foglalkoztat embereket, akik nem tudnak hazautazni a munkaidő leteltével, akkor most módja van arra, hogy megismerje a fővárosi munkásszálló ajánlatokat. Egy olyan bérlési opcióval élhet, amelyik nagyszerű áron vehető igénybe.

Kertépítési tanácsok és praktikák

Kertépítési tanácsok és praktikák

A tavasz közeledtével mind többen tervezgetik a ház körüli környezet kialakítását, hiszen a jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Kertépítési tanácsok százai igyekeznek segítséget nyújtani azoknak, akik házilagosan, olcsón szeretnék kivitelezni akár a kerti tó készítését, akár a külső terek burkolóanyagainak lefektetését. Hála a korszerű alapanyagoknak szinte mindenféle speciális eszköz nélkül megoldható a kertépítés, és még csak szakértelemre sincs szükség ahhoz, hogy például a WPC burkolóanyagokat használjuk,… Tovább: Kertépítési tanácsok és praktikák»

Hogyan lehet különleges a terasza?

Hogyan lehet különleges a terasza?

A kertépítés és a házat övező környezet kialakításának fontos eleme a teraszburkolat, amely képes meghatározni az egész udvar jellegét. Különböző hangulatot tükröző teraszburkolat választék áll az érdeklődők rendelkezésére, és akár színvilág, akár alapanyag szerint dönthetünk egyik vagy másik típus mellett. Mivel kültéri burkolatról van szó, ezért fontos, hogy olyan mellett tegye le voksát, mely az időjárás viszontagságainak ellenáll, és jól viseli a nedvességet is. Természetes jellegüknél fogva a fa burkolatok… Tovább: Hogyan lehet különleges a terasza?»

FPI
2011