Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Milyen kiegészítőket érdemes választani egy műanyag erkélyajtóhoz?

Milyen kiegészítőket érdemes választani egy műanyag erkélyajtóhoz?

Az ingatlanhoz tartozó nyílászárókkal kapcsolatban nem csak a bejárati ajtóra és az ablakokra érdemes asszociálni. Az erkélyajtók legalább ilyen fontos szerepet töltenek be. Mindegy, hogy konkrétan az erkélyre nyílnak ezek, vagy a kertet és a teraszt kötik össze a belső terekkel, a minőség kérdése mellett biztosan nem mehetünk el. A műanyag erkélyajtók- hasonlóan az ablakokhoz- nagymértékben befolyásolják az ingatlan belső mikroklímáját. Mivel nagy üvegfelületekről van szó, így azok hőszigetelő képessége… Tovább: Milyen kiegészítőket érdemes választani egy műanyag erkélyajtóhoz?»

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

A Balaton térsége töretlen népszerűségnek örvend a kikapcsolódni vágyók körében. Nem csak a környékén megtalálható számos szórakozási lehetőség szól mellette, hanem a fürdőzés sajátos formája is. A balatoni nyaralás mindannyiunk gyermekkori emlékei között ott szerepel. Nem csak nyáron találhatjuk meg azonban számításunkat a magyar tengernél, hanem tulajdonképpen az év bármely időszakában. Siófok kétségkívül a déli part leginkább látogatott városa. Nehezen képzelhető el, hogy területén újépítésű ingatlant elérhető áron lehet vásárolni…. Tovább: Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?»

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

A Balaton szépségével egyszerűen nem lehet betelni. Közvetlen vízparti apartmanok megvásárlására nyílik most lehetőség badacsonyi panorámával. A Fenyves Beach Residence közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el az egykori Fenyves Hotel helyén. A Somogy megyében megtalálható vízparti nyaralók megfizethető áron kerülnek értékesítésre. A Balatoni panoráma biztosított a lakásoknál, amelyek nyaralóként, de lakásként is használhatók. A ház előtt 100 méter hosszú közvetlen vízparti kapcsolatnak köszönhetően igazi luxuskörülmények között pihenhetjük ki a fáradalmakat. A… Tovább: Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél»

A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek

A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek

Albérletválasztás során sokak számára döntő szempont, hogy történik-e írásbeli szerződéskötés, valamint a főbérlő ad-e számlát. Ez utóbbi várhatóan idén is befolyásolja majd, hogy melyik albérlet mellett tesszük le a voksot. Nem más indokolja ezt, mint sok esetben az adómentes juttatásként adható mobilitási célú lakhatási támogatás, melyet a munkáltató nyújthat a távolabb lakó munkavállalóknak. Természetesen a juttatás előfeltétele, hogy számlás legyen az albérlet.   Mindezekkel együtt tény az is, hogy a… Tovább: A cafeteria bővítésével az albérletek is drágultak, mert számlát kell adniuk a főbérlőknek»

Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg

Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg

Magyarországon évről évre számtalan EU-s támogatás érhető el. A támogatásoknak köszönhetően elérhetők a különféle korszerűsítések is, amelyek segítségével energiát is megspórolhatunk. A már felépült otthonokban is elvégezhetők a korszerűsítési feladatok, amelyek sokszor különösebb fennforgás nélkül megvalósíthatók. Minden háziasszony idegenkedik ezektől a munkálatoktól, hiszen valószínűleg hatalmas kosszal jár majd, ám az ezzel párhuzamosan bekövetkező rezsi kiadás csökkenéseknek bizonyára mindenki örülni fog. A Fülöp épületgépészet segítségével a korszerűsítések gyorsan végrehajthatók, hiszen szakképzett… Tovább: Az EU-s támogatásoknak köszönhetőn rengeteg energiát spórolunk meg»

Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!

Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!

A zsaluzia egy kifejezetten modern megjelenéssel rendelkező, tartós megoldás arra az esetre, ha szeretnénk reluxánkat egy kiváló kültéri árnyékolóval helyettesíteni. Kompakt megoldása és esztétikus megjelenése miatt régi- és újépítésű otthonokon egyaránt jól alkalmazható akár kisebb, akár nagyobb nyílászárókról van szó, miközben segítségével páratlan alapossággal szabályozhatjuk a lakásba beeső fény mennyiségét. A zsaluzia elsődlegesen olyan helyiségeknél kiváló választás, amelyeknél nem fontos a makulátlan és teljes fényzárás, sokkal inkább az árnyékolás, valamint… Tovább: Reluxa helyett: ezek a zsaluzia előnyei!»

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Otthonunk helyiségei közül a konyha, a fürdőszoba és a toalett azok, amelyek dugulás szempontjából kritikusnak számítanak. De mégis mennyibe fog kerülni, ha szakemberre kívánja bízni a feladatot? Egy tipikus budapesti duguláselhárító weboldalát nézve párezer forinttól több százezer forintig terjedhet az összeg (az árakról bővebben itt http://www.dugulaselharitas.net/araink.html olvashat). Ha nem vált be a pumpálás, a duguláselhárító vegyi anyagok, és a házilagos módszerekkel sincs ideje foglalatoskodni, akkor célszerű profit hívni a munka elvégzésére. Különösen… Tovább: Mennyibe kerül a duguláselhárítás?»

Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?

Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?

Nem engedheti meg magának a saját ingatlan vásárlását, de mindenképpen a fővárosban kívánja tölteni mindennapjait? Az albérletek széles választékában minden bizonnyal Ön is megtalálja majd azt, mely ár, elhelyezkedés, közlekedés, valamint felszereltség szempontjából is alkalmas az Ön számára. De mi a helyzet akkor, ha kutyával, macskával szeretne költözni? A budapesti albérletek esetén nem mindig örül a bérbeadó, ha háziállatot is magával szeretne vinni a bérlő. Hasznos tehát már a kezdetekkor megbeszélni,… Tovább: Albérlet háziállattal: mit szólnak a bérbeadók?»

Komfortos munkásszálló Budapesten

Komfortos munkásszálló Budapesten

Egy építőipari cég esetében, a munkásoknak a legnagyobb hányada mindig messziről érkezik. Így őket minden esetben el is kell szállásolni. Ha az Ön cége is vidékről foglalkoztat embereket, akik nem tudnak hazautazni a munkaidő leteltével, akkor most módja van arra, hogy megismerje a fővárosi munkásszálló ajánlatokat. Egy olyan bérlési opcióval élhet, amelyik nagyszerű áron vehető igénybe.

Kertépítési tanácsok és praktikák

Kertépítési tanácsok és praktikák

A tavasz közeledtével mind többen tervezgetik a ház körüli környezet kialakítását, hiszen a jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Kertépítési tanácsok százai igyekeznek segítséget nyújtani azoknak, akik házilagosan, olcsón szeretnék kivitelezni akár a kerti tó készítését, akár a külső terek burkolóanyagainak lefektetését. Hála a korszerű alapanyagoknak szinte mindenféle speciális eszköz nélkül megoldható a kertépítés, és még csak szakértelemre sincs szükség ahhoz, hogy például a WPC burkolóanyagokat használjuk,… Tovább: Kertépítési tanácsok és praktikák»

FPI
2011