Cikkek a(z) Vállalkozás kategóriákból

Elektromos ágaprító gép vásárlás – Milyen szempontok alapján érdemes dönteni?

Elektromos ágaprító gép vásárlás – Milyen szempontok alapján érdemes dönteni?

Az ágaprító gép elsősorban a mezőgazdaságban, de a nagyobb kertészetekben, a ház körül is hasznos választásnak bizonyul. A berendezésnek köszönhetően a gallyazás, a metszés után összegyűlt zöldhulladéktól hasznosan szabadulhatsz meg, s akár a föld táplálása érdekében is felhasználhatod a végeredményt. Mi alapján érdemes választani? Honnan tudhatod, hogy a kiszemelt gép megfelelő lesz elvárásaidhoz? Megéri egyáltalán otthoni célra egy ilyen mellett dönteni? A Novara szerint elektromos ágaprító gép vásárlásnál több szempontot… Tovább: Elektromos ágaprító gép vásárlás – Milyen szempontok alapján érdemes dönteni?»

Vezessen sikeres céget költséghatékonyan

Vezessen sikeres céget költséghatékonyan

Bizonyára minden vállalkozó fejében megfordult már, hogy milyen jó lenne minimális költségek mellett foglalkoztatni egy hatékony munkaerőt. A munka is készen lenne és sokkal több maradna a cég fejlesztésére is. Erre kínál tökéletes megoldást, ha felveszünk egy külső vállalkozót, egy menedzsert. Aki segíti a mindennapjainkat és töredékáron leveszi a vállainkról a terhet. De vajon miben tud segíteni nekünk? Szinte mindenben. Nyugodtan bevonhatjuk teljesen a cég életébe és az összetettebb feladatokat… Tovább: Vezessen sikeres céget költséghatékonyan»

Miért éri meg az online számlázás?

Miért éri meg az online számlázás?

Az online számlázás egy modern, környezettudatos megoldás, mely sokkal kevesebb kockázattal jár, mint a régi, kézi számlázás, és emellett nem csak a cégek javát szolgálja, hanem a NAV ellenőrzési munkáját is megkönnyíti. A jogi kritériumoknak megfelelni kívánó adózóknak a lehető legelőnyösebb választás az online számlázás, a NAV számára pedig azért előnyös, mert ezzel a módszerrel könnyebb számukra az adócsalások leleplezése. Az online számlázás elsődleges előnye, hogy a kiállított számlákról valós… Tovább: Miért éri meg az online számlázás?»

Temetkezési szokások szerte a világban

Temetkezési szokások szerte a világban

Legyen szó bármely kultúráról, szeretteinktől soha nem könnyű búcsút venni. Abban a világ minden táján élő emberek egyetértenek, hogy méltó módon szeretnének elköszönni a társtól, a baráttól, az édesanyától vagy a be nem teljesült szerelemtől. A temetkezési szokások sok esetben merőben eltérnek egymástól, és gyakran több száz éves múltra tekintetnek vissza. Itthon a hagyományos sírkő a megoldás, de kultúránként más és más szertartások és szokások mellett teszi le a voksot… Tovább: Temetkezési szokások szerte a világban»

Hogyan működik egy használtruha nagyker?

Hogyan működik egy használtruha nagyker?

Manapság hazánkban rendkívül sok használtruha üzlet működik, és szinte nincs is olyan város, ahol ne találkoznánk ilyen kereskedelmi egységekkel. A ruhákat bálákban, nagy tételben hozzák be külföldről a nagykereskedők, és akár hatalmas üzlethelyiségekben, akár vidéki kisebb kereskedésekben árulják a sokszor igen jó minőségű termékeket. Erről a jelenségről érdeklődtünk a http://www.balasruhanagyker.hu/ áruház tulajdonosánál. Az import használt ruházatban napjainkban igen komoly lehetőségek vannak, viszont arról nem lehet elfeledkezni, hogy a minőség egyre jelentősebb szerephez… Tovább: Hogyan működik egy használtruha nagyker?»

Kereskedési kötéslista- tapasztalat és tudás a siker kulcsa!

Kereskedési kötéslista- tapasztalat és tudás a siker kulcsa!

Fontosnak tartja, hogy pénzügyi befektetéseit minden információ birtokában eszközölje? Nem mindegy az Ön számára, hogy az erre szánt pénzével mekkora hozamot képes realizálni? Hisz abban, hogy a tapasztalat és a tudás együttesen sikert képes hozni az anyagiakat illetően? A tőzsde világában különösen így van ez, hiszen nem elegendő pusztán a befektetni kívánt összeg megléte, az is szükséges az eredményekhez, hogy átlássa a rendszer működését, és tisztában legyen mindazokkal a tudnivalókkal, melyek a témát érintik. Az éles kereskedési kötéslista áttanulmányozásával betekintést nyerhet a tőzsde működésébe, és olyan tudást sajátíthat el, mely a jövőben rendszeres jövedelemhez juttathatja majd -akár anélkül, hogy újabb és újabb összegeket kellene számlájára tenni.

Gazdasági jogban jártas ügyvédi iroda: egyre több külföldi ügyfél

Gazdasági jogban jártas ügyvédi iroda: egyre több külföldi ügyfél

Vannak a jognak olyan területei, melyek jellegüknél fogva határokon átívelő ügyleteket érintenek. A gazdasági jog kifejezetten ilyen, ezért nagyon fontos, hogy azok az ügyvédi irodák, melyek ilyen területre specializálódtak, a nyelvismeret, valamint az internetes jelenlét kapcsán is odafigyeljenek erre. A Lakatos Köves és Társai ügyvédi iroda marketing igazgatója kihangsúlyozta az angol nyelvű online felület fontosságát. Szerinte enélkül szinte lehetetlen elérni és megnyerni azokat az ügyfeleket, akik külföldi cégekkel tartanak fenn üzleti kapcsolatokat.

Régi magyar nyomdák Budapesten

Régi magyar nyomdák Budapesten

Mint sok más esetben, így a nyomdászat története során is az első világháború hosszabb-rövidebb ideig gátakat emelt a fejlődés elé. Többek között ez abból is világosan látszik, hogy az 1900-as évek első tizennégy évében mind a szakemberek, mind a nyomdák száma megkétszereződött hazánkban. Amíg 1900-ban országos szinten 149 nyomda adott munkát 2310 munkásnak, addig 1914. nyarán már 287 nyomda működött hazánkban. A megkövetelt tapasztalat, és természetesen a használt eszközök azonban merőben mások voltak, nem úgy, mint a modern ofszet nyomdák esetében.

Céges ügyvéd: képviselet a vállalat jogi problémái esetén

Céges ügyvéd: képviselet a vállalat jogi problémái esetén

Sok cégvezető mondja azt hogy “nem kell ide ügyvéd, majd megoldom én”. Ennek általában ritkán lesz jó vége és a költség a nap végén mindig magasabb lesz mintha potom összegért megbízott volna a cég egy jogászt hogy képviselje a vállalkozás ügyeit. Jellemzően azon cégvezetők hozzáállása ez akik kicsi cégből csináltak egy nagyot és a régi berögződések megmaradtak. Azaz  a régi időkben tényleg olyan kicsi volt a cég, hogy a jogi… Tovább: Céges ügyvéd: képviselet a vállalat jogi problémái esetén»

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál! Folyamatos hírek és kommentárok a világ változatos témáiból! Oszd meg és kommentáld, illetve kérdezz ha valamire kíváncsi vagy!

FPI
2011