0

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontroller

A konzolosjátékok megszállottjai bizonyára jól tudják, hogy mennyi minden múlik a megfelelő kontroller kiválasztásán. Az Xbox 360 vezetékes és vezetéknélküli kontrollerek széles kínálatával várja azokat a vásárlókat, akik szeretnék még teljesebbé tenni a játékkal töltött időt. Nem csak a vezetéknélküliség kényelmét kínálják ezek a készülékek, de megjelenésükben is remekül passzolnak a játékos érdeklődési köréhez, ízléséhez.

Az Xbox 360 vezetéknélküli kontroller többféle színben, mintázattal beszerezhető, így akár Lara Croft fegyverzetének kopottságát szimbolizálva, vagy az erdei és sivatagi környezetet utánzó változatban is kialakításra kerültek a kontrollerek egyes fajtái. A Halo játék rajongói számára bizonyára különlegességnek számít a témába vágó, limitált kiadású kontroller, de azok sem fognak csalódni a gyártó által kínált széles választékban, akik az egyszerűbb színek és stílus kedvelői.

A teljesen fehér, vezetéknélküli változat mellett a vezetékes kontroller meghosszabbított, három méteresre alakított formában is megvásárolható, hogy a szoba bármely pontjáról kényelmesen játszhassanak a rajongók. Az irányítás nélkülözhetetlen kelléke autós játékok esetében a kormány, melyet szintén megvásárolhatunk vezetéknélküli változatban, a nagyobb kényelem érdekében.

A kiegészítőket, vagy a választani kívánt kontroller-t legegyszerűbben webáruházból rendelheted meg, ráadásul így olcsóbban is juthatsz hozzá, mintha szaküzletben vásárolnál. Akár otthonod kényelméből kiválaszthatod a Neked tetsző darabot, hogy aztán hű segítőd legyen a játék hevében, a zombikkal harcolva, vagy az ellenségre lövöldözve.

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011