Cikkek a(z) Autó kategóriákból

Használtautó vásárlás tippek

Használtautó vásárlás tippek

Amennyiben úgy dönt, hogy anyagi lehetőségei miatt inkább a használt autópiacon keresgél, úgy nem lesz nehéz helyzetben a választáskor, ha néhány alapvető tudnivalóval tisztában van. A használtautó vásárlási tippek hasznos segítségnek bizonyulnak azok számára, akik első gépjárművüket kívánják megvásárolni. Természetesen az ár döntő tényező, és a választásnál ez alapján is érdemes mérlegelni, de vannak bizonyos egyéb szempontok is, melyeket célszerű szem előtt tartani. Amennyiben vannak konkrét elképzelései a fenntartási költségeket,… Tovább: Használtautó vásárlás tippek»

Használt teherautó olcsón: érdemes kölcsönző cégektől vásárolni

Használt teherautó olcsón: érdemes kölcsönző cégektől vásárolni

Teherautóra lenne szüksége cégének, de jelenleg nem engedheti meg magának az új vásárlását? Van mód arra, hogy korrekt áron juthasson hozzá a megálmodott gépjárműhöz, hiszen egész flottákat szoktak értékesíteni az interneten látható hirdetések alapján az olyan kölcsönző cégek mint a Határautó, a Sixt vagy a Budget. Érdemes a világhálón tájékozódnia az aktuális ajánlatok iránt, hiszen kedvezőbb feltételekkel juthat ilyen módon teherautóhoz, mintha egyéb használt autó megoldások mellett döntene. A magánkézből való… Tovább: Használt teherautó olcsón: érdemes kölcsönző cégektől vásárolni»

Mennyi a megengedett téli gumi profilmélység?

Mennyi a megengedett téli gumi profilmélység?

A hét fok körüli hőmérséklet közeledtével minden autósnak érdemes a téli gumi felszerelésén gondolkodni, hiszen a biztonságos közlekedésnek egyik alapkövetelménye, hogy mindig az évszaknak megfelelő abroncs legyen az autón. Nem csak az új, de a használt téli gumikra is érvényes, hogy a 4 mm-es profilmélységet elérve mindenképpen cserélni kell azt – tette hozzá a Taylorgumi.hu gumi szakértője. Természetesen a vélemények eltérőek azt illetően, hogy mennyire érdemes használt autógumi mellett dönteni, de egy okos választással valóban lehetséges, hogy pénzt spórol, és ugyanakkor minőséget is kap.

Költözik? Így bérelhet olcsóbban furgont!

Költözik? Így bérelhet olcsóbban furgont!

Az új otthonba való költözés mindig örömteli esemény, azonban jól tudjuk, hogy emellett rendkívül munkaigényes is. A praktikus csomagolás és a ráfordított energia mellett az is döntő lehet, hogy milyen céget bíz meg a költöztetés feladatával. Ha nem használ költöztető céget, akkor célszerű bérelni egy haszongépjárművet. Segítségével saját maga intézheti a fuvarozást, és nem kell idegeneket hozzáengednie személyes dolgaihoz.

Tuning felnik magyar utakra

Tuning felnik magyar utakra

Nyilvánvalóan egyetlen autósnak sem kell bemutatni hazánk útviszonyait. Sajnos az sem garancia a kényelmes vezetésre és utazásra, ha a főutakat választjuk, hiszen nem csak a mellékutakon találkozhatunk hatalmas kátyúkkal. Az útburkolat helytelen, elsősorban anyagtakarékosságot szem előtt tartó javítgatása, foltozgatása csak ideig-óráig jelent megoldást a kérdésre, és az sem ritka, hogy szinte pontosan a megyehatár elhagyásakor változnak meg kritikusan az útviszonyok. Természetesen ennek megfelelően nagyon nem mindegy milyen felszereltséggel látjuk el autónkat, azonban vannak olyan tuning felnik, amelyek bírják a hazai útviszonyokat.

Hogyan válasszunk téli gumit – téli gumi teszt

Hogyan válasszunk téli gumit – téli gumi teszt

Amikor végre beláttuk, hogy szükségünk van a téli gumira, és rászántuk magunkat a vásárlásra akkor jó esetben még időben vagyunk, és van miből választani a gumisok téli gumi készletéből, rossz esetben már elkéstünk és nem marad más, mint valami noname abroncs a hipermarketből. Az autós oldalakon szereplő téli gumitesztek nagyban megkönnyítik a választásunkat, olvassuk át ezeket alaposan.

Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?

Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?

Bizonyára már Ön is került olyan helyzetbe hogy az autóját el akarta adni. Az okok ezerfélék lehetnek. Esetleg megunta és most újra vágyik, vagy kicsit megtört és már nem bízik benne annyira. Vagy netán kapott egy céges autót, ami sokkal jobb és még költségtérítés is van rá? Igazából édesmindegy, a lényeg az hogy az autó eladása aktuálissá vált. Akkor jöna  kérdés: hogyan? A régi módszer, amely szerint berakjuk az autós… Tovább: Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?»

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál!

Elindult az FPI.hu figyelő portál! Folyamatos hírek és kommentárok a világ változatos témáiból! Oszd meg és kommentáld, illetve kérdezz ha valamire kíváncsi vagy!

FPI
2011