0

Őszi szabadtéri programok

Őszi szabadtéri programok

Sokan nem kedvelik az őszt a csapadékos időjárás, a hűvösebb nappalok és éjszakák miatt. Ennek ellenére ez az évszak is számos szépséget kínál, gondoljunk csak az ezerféle színben pompázó fákra. Éppen a természet változása miatt szerepel a kirándulás, túrázás, természetjárás az őszi szabadtéri programok között előkelő helyen. A nagyvárosok rohanó élettempójából néha valóban jó vidékre utazni, vagy felfedezni hazánk kedvelt kirándulóhelyeit.

Észak-Magyarország hegyes-völgyes tájai, a gazdag növény-, és állatvilág nem véletlenül olyan népszerűek hétvégente. Ha nem esik az eső hosszú túrákat tehetünk, vagy éppen felkereshetjük Magyarország állatkertjeit, vadasparkjait. Bár nyáron is lehetőségünk van mindezeket megtenni, de bevallhatjuk, hogy a tikkasztó negyven fokos napokon inkább vágyunk legtöbben egy élményfürdőbe, mintsem hazánk látnivalóinál szédelegni. Az őszi szabadtéri programok éppen emiatt bizonyulnak remek választásnak, hiszen az idő kifejezetten alkalmas a városnézésre, természeti értékeink felkeresésére.

Ha mindenképpen vízközelben szeretne lenni, és nem tud lemondani a fürdőzésről, ezt bármelyik fedett élményfürdőben, wellness szállodában megteheti, hiszen ezek egész évben várják vendégeiket. Immunrendszerét szaunázással, vagy a kényeztető masszázsok igénybe vételével erősítheti, amire nagy szükség van az influenzás, megfázásos időszak közeledtével.

Amennyiben Széchenyi Pihenőkártyájáról nem használta még fel az összes pénzt, természetesen a plasztikkártyával is fizethet belépőt, szállást, étkezést, hogy az őszi szabadtéri programok esetlegesen felmerülő költségei ezzel is csökkenjenek.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011