0

Online játék lehetőségek: friss játékok és nyeremény a Facebook oldalon

Online játék lehetőségek: friss játékok és nyeremény a Facebook oldalon

Az online játékok olyan kikapcsolódást nyújtanak a mindennapokban, amelyhez nem szükséges sem komoly számítógépes háttér, sem az, hogy hatalmas játékokat telepíts gépedre, melyeket talán csak akkor használsz, ha időd úgy engedi a munka, vagy a tanulás után. A flash játékok világában egyedülálló lehetőséggel vár Rád az internetjatek.hu oldala, ahol a megszokott ingyenesen játszható online játékoknál klasszisokkal szebb grafika és izgalmasabb kalandok ígérnek felhőtlen kikapcsolódást.

Honlapunkon emellett arra is lehetőséged nyílik, hogy megismerkedj olyanokkal, akik szintén vonzalmat éreznek a flash játékok nyújtotta pihenés iránt, és még az is lehet, hogy életre szóló barátságok alakulnak majd ki a virtuális játszótér közvetítésével.

Weboldalunk időről-időre verseny kiírásokkal igyekszik tenni annak érdekében, hogy tagjaink próbára tehessék ügyességüket játék téren, s a legjobbakat ajándékkal honoráljuk. Most sem történik ez másképp, hiszen új „házi versenyt” írtunk ki, melynek befejező, és egyúttal eredményhirdető időpontja május 31. este nyolc óra.

Ha még nem jártál honlapunkon, itt az ideje, hogy ellátogass hozzánk, hiszen nálunk biztosan találsz érdeklődési körödnek és korosztályodnak megfelelő szórakozást. Egy gyors regisztráció után pedig akár a fent említett versenyen is részt vehetsz. Erre azonban nagyon ügyelj, ugyanis kizárólag regisztrált tagjaink küzdhetnek a dicsőségért, és persze nem utolsó sorban a fődíjért!

Játékaink között egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Jewel Match elnevezésű, mely tulajdonképpen egy klasszikus hármasítós játék azzal a céllal, hogy a játéktáblát elforgatva az ékkövek közül mindig három-három kerüljön egymás mellé, ezzel egy új pályára tovább lépve. Nos, ez alkalommal e téren mérhetik össze ügyességüket és gyorsaságukat regisztrált tagjaink. Ugyanis nem csak az a cél, hogy végrehajtsd a feladatot, hanem az is, hogy minél gyorsabban tedd ezt. A május végi internetjatek.hu eredményhirdetésen azé lesz a sokak által kedvelt Találd ki Extra társasjáték, aki az összesített pontszámok alapján este nyolckor az első helyen végez. Azonban akkor se keseredj el, ha csak kicsivel csúsztál le, hiszen második és harmadik helyezettünk vigaszdíjként egy-egy pólóval lesz majd gazdagabb.

Új felhasználóként hozzánk regisztrálva érdekelne az is minket, hogyan tetszenek az oldalunkon található játékok. Ha kipróbáltad a Jewel Match néhol valóban szédítő pályáit, kérünk, oszd meg velünk véleményedet, hiszen így a jövőben még inkább olyan játékokkal frissíthetjük gyűjteményünket, melyek majd a Te ízlésednek is megfelelnek!

Barátaid és ismerőseid is szívesen töltik szabadidejüket a flash játékok kalandjainak átélésével? Nos, ez esetben nincs más dolgod, mint felhívni a figyelmüket az internetjatek.hu által kínált remek lehetőségekre, és legközelebb talán már valamelyikükkel mérheted össze tudásodat a közösen választott játék típusban! Ha lájkolsz minket a Facebook-on, mindig időben értesülhetsz újdonságainkról, valamint a legfrissebb versenyekről is, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Az internetjatek.hu napról-napra újabb játékokkal gyarapszik, így minden bizonnyal Te is megtalálod majd azt a kalandos, lövöldözős, akciós, ügyességi, vagy stratégiai játékot, mely bármikor új energiákkal tölt fel, és kikapcsol a hétköznapok rohanásából. Élj az ingyenes online játékok lehetőségével, és kalandozz a flash játékok birodalmában weboldalunk segítségével! A most kiírt verseny garantáltan feltölt majd adrenalinnal!

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011