0

Gondoskodás felsőfokon: Fisher-Price

Gondoskodás felsőfokon: Fisher-Price

Szeretné, ha gyermeke már egészen csecsemő kortól igényes kivitelezésű, és hasznos játékokkal lenne körülvéve? Nos, a fisher-price azt tűzte ki céljául, hogy egészen a születéstől kezdve kínáljon a kicsiknek játékokat. Minden életkornak megvannak a maga sajátosságai, ami a fejlődést illeti, s ezek a termékek kifejezetten ezeknek az igényeknek megfelelően lettek kialakítva.

Hogy a kórházból hazatérvén a baba már olyan környezetbe kerüljön, mely amellett, hogy otthonos és csodaszép, életkori jellemzőinek is megfelel, érdemes kiságyra szerelhető játékokat, rágókákat beszerezni. Ezek mellett természetesen elengedhetetlenek például a bölcső, vagy a rugdalózók. A néhány hónapos kortól már javasolt zenés, állathangokat kiadó játékok, vagy éppen a textil állatkák úgy lettek kialakítva, hogy semmiképpen ne legyenek balesetveszélyesek a kicsik számára.

Ha gyermeke már egy-két éves korban van, akkor mindenképpen javasolt elkezdeni neki vásárolni a készségfejlesztő játékokat, melyek először csak mozgásának koordinálását szolgálják, a későbbiekben pedig már a mindennapi életben használatos tárgyak játékos formában való megjelenítése is helyet kaphat a gyermekszobában.

A későbbiek folyamán a képzelőerőn kell, hogy legyen a hangsúly, és az építőjátékok mellett öt éves kor körül már az oktató jelleg kerülhet előtérbe, és a szövegértési, számolási témakörök termékeit célszerű ebben a korban beszerezni. A Fisher-Price kiváló minőségű játékai között minden bizonnyal megtalálja majd azokat, melyek gyermeke kedvenceivé válnak majd.

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011