0

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Otthonunk helyiségei közül a konyha, a fürdőszoba és a toalett azok, amelyek dugulás szempontjából kritikusnak számítanak. De mégis mennyibe fog kerülni, ha szakemberre kívánja bízni a feladatot? Egy tipikus budapesti duguláselhárító weboldalát nézve párezer forinttól több százezer forintig terjedhet az összeg (az árakról bővebben itt http://www.dugulaselharitas.net/araink.html olvashat). Ha nem vált be a pumpálás, a duguláselhárító vegyi anyagok, és a házilagos módszerekkel sincs ideje foglalatoskodni, akkor célszerű profit hívni a munka elvégzésére.

Különösen hasznosnak bizonyul ez akkor, ha már jó ideje visszatérő dugulásokkal küzd, esetleg a falak kezdenek átnedvesedni, vagy  minden higiénia ellenére is bűz árad a csatornákból. Az említett jelek könnyen lehet, hogy komolyabb problémára utalnak, melyet jobb mihamarabb orvosolni.

Az árak attól függően alakulnak, hogy milyen teendők elvégzése válik szükségessé. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével egyszerűen kideríti a szakember, hogy mivel van a gond, s ennek megfelelően a továbbiakban már célirányosan történhet a munkavégzés.

Sok szakember nem számít fel kiszállási díjat, sőt, a megbízható profi ismérve, hogy garanciát vállal az elvégzettekre. A hagyományos duguláselhárításnál azonban jóval többe kerülhet, ha fertőtlenítésről, vagy az igen kényes területnek bizonyuló Wc dugulásának elhárításáról van szó. Abban az esetben, ha csőtöréssel van dolguk a szakembereknek, bizony mélyebben a pénztárcájába kell majd nyúlnia, hiszen a nélkülözhetetlen csőcseréhez alapanyagokra és bontásra is szükség lesz. Mindez azonban semmiség ahhoz képest, hogy az elfolyó víz  mennyibe kerülne.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011