0

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

Tényleg lehet olcsón is találni eladó siófoki nyaralót?

A Balaton térsége töretlen népszerűségnek örvend a kikapcsolódni vágyók körében. Nem csak a környékén megtalálható számos szórakozási lehetőség szól mellette, hanem a fürdőzés sajátos formája is. A balatoni nyaralás mindannyiunk gyermekkori emlékei között ott szerepel. Nem csak nyáron találhatjuk meg azonban számításunkat a magyar tengernél, hanem tulajdonképpen az év bármely időszakában.

Siófok kétségkívül a déli part leginkább látogatott városa. Nehezen képzelhető el, hogy területén újépítésű ingatlant elérhető áron lehet vásárolni. Tény pedig, hogy kisméretű garzonok, vagy akár kétszobás, családok számára is ideális megoldást szintén találhatunk, ráadásul az Aranyparton. A város frekventált területéhez közel vannak szórakozási lehetőségek, remek éttermek, és a mindennapi élethez szükséges teendők is elintézhetőek a közelben. A szabadibeachhouse.hu weboldala szerint már 16 millió forintért is lehet találni eladó nyaralót Siófokon, ráadásul nem is akármilyen minőségben. Érdemes időben gondolkodni, ugyanis egyes szinteken már minden ingatlan elkelt.

A balatoni ingatlanvásárlásra sokan befektetési lehetőségként gondolnak, ami a Siófokhoz hasonló nagyobb városok esetében garantáltan egyet jelent a folyamatos, biztos bevétellel. Egyre többen fedezik fel ugyanis a tó kínálta lehetőségeket a főszezonon kívüli időszakban, nyáron pedig pláne magas áron kiadhatóak a megfelelő helyen fekvő apartmanok, igényes lakások. Persze a fekvés nem elhanyagolható, ugyanis sok nyaraló számára fontos, hogy gyorsan elérhető legyen a part, és az esti szórakozás után se kelljen még a taxira várni.

A fővárosból egy óra alatt elérhető a balatoni térség, Siófok pedig minden korosztály számára kínál megfelelő szórakozási lehetőséget. Az ingatlanvásárlás befektetés és a saját célú kikapcsolódás érdekében is remek választás lehet a Balaton térségében. A befektetés időtállónak bizonyul, hiszen ez az egyik olyan területe hazánknak, ahol az ingatlanok szinte soha nem veszítenek értékükből. A luxus színvonalat és a prémium kategóriás megoldásokat előnyben részesítőknek ma már arra is van lehetőségük, hogy megfizethető áron juthassanak mindehhez hozzá. Élje át a balatoni élményeket úgy, hogy saját ingatlannal rendelkezik a tó legnépszerűbb városában!

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011