0

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

Sok mindenkinek az álma egy vízparti nyaraló Balatonfenyvesnél

A Balaton szépségével egyszerűen nem lehet betelni. Közvetlen vízparti apartmanok megvásárlására nyílik most lehetőség badacsonyi panorámával. A Fenyves Beach Residence közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el az egykori Fenyves Hotel helyén. A Somogy megyében megtalálható vízparti nyaralók megfizethető áron kerülnek értékesítésre. A Balatoni panoráma biztosított a lakásoknál, amelyek nyaralóként, de lakásként is használhatók. A ház előtt 100 méter hosszú közvetlen vízparti kapcsolatnak köszönhetően igazi luxuskörülmények között pihenhetjük ki a fáradalmakat. A vízparti rész tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen strandolhatunk, hobbi tevékenységeket folytathatunk. Az épület előtti rész folyamatosan karbantartott és füvesített.

Nagyméretű belső park, badacsonyi panorámás apartmanok, saját belső wellness részleg áll a lakók rendelkezésére. A területen portaszolgálat működik az év minden szakában, így az ott lakók biztonsága megoldott. 2019 nyár óta már a 2. ütemben elkészült lakások kerültek értékesítésre. Az apartmanokat változó méretben kínálják, így 26 és 68 négyzetméter közötti lakások közül válogathatunk. Az apartmanokban magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre és minden lakás kényelmes, mindennel felszerelt. A lakásokhoz terasz is tartozik, így a reggeli kávét a panorámában gyönyörködve fogyaszthatjuk el. Az apartmanokhoz lehetőség nyílik tárolók és gépkocsibeálló megvásárlására is.

A közvetlen vízpart, a prémium kategóriás apartmanok tökéletesek befektetésre is. A 33 apartman bármelyikét megvásárolva és azokat egész nyáron bérbe adva a kiadásunk igen hamar megtérül. Az apartmanok megvásárlásával egy értéktartó és életre szóló befektetést valósíthatunk meg. Ideális megoldás mindazoknak, akik egy jó befektetést keresnek és rendelkeznek szabad tőkével. A családok így megoldhatják az éves nyaralásukat, míg mellette bevételre is szert tehetnek a lakások kiadásával. A külföldiek minden nyáron érdeklődnek a vízparti panorámás, wellness részleggel rendelkező apartmanok iránt, így a kiadással biztosan nem lesz gond. Az apartmanházat üzemeltető cég mindenben segítséget nyújt a tulajdonosoknak. A direkt menedzselést a portaszolgálat segítségével könnyedén meg lehet oldani. A portaszolgálat az időszakos karbantartási munkálatok megszervezésében is segítő keze nyújt.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011