0

Vezessen sikeres céget költséghatékonyan

Vezessen sikeres céget költséghatékonyan

Bizonyára minden vállalkozó fejében megfordult már, hogy milyen jó lenne minimális költségek mellett foglalkoztatni egy hatékony munkaerőt. A munka is készen lenne és sokkal több maradna a cég fejlesztésére is.

Erre kínál tökéletes megoldást, ha felveszünk egy külső vállalkozót, egy menedzsert. Aki segíti a mindennapjainkat és töredékáron leveszi a vállainkról a terhet.

De vajon miben tud segíteni nekünk? Szinte mindenben. Nyugodtan bevonhatjuk teljesen a cég életébe és az összetettebb feladatokat is rábízhatjuk. De ha csak kisebb kiadandó munkáink vannak (pl: blogírás) az sem akadály. Az egyszerűbb és kevésbé időigényes feladatokat is átvállalja.

Nem bízik meg egy vadidegen emberben így látatlanul? Ez természetes. De ne aggódjon. Egy megbízható menedzser a munkája során, folyamatos visszajelzést ad, így mindig tudja, hogy milyen feladaton dolgozik és jelenleg hol tart a kiadott munkákkal. Nem kell azon izgulni, hogy vajon időben kész lesz-e vagy sem. Folyamatosan kontrollálni tudja a feladatait. Pont mintha ott ülne Ön mellett.

Az, hogy a felbérelt menedzser honnan végzi a munkáját mindig a feladattól függ. Ha szükséges, akkor közösen átbeszélik az igényeket az irodában. Ha viszont a munka nem igényel személyes jelenlétet, akkor a saját eszközeiről fogja végezni a megbeszélt feladatokat. Tehát rugalmas az ügyfél igényeit illetően és rendelkezik saját infrastruktúrával a feladatok elvégzéséhez.

Jó, jó, de mennyibe kerül mindez? Töredékáron, ahhoz képest mint egy bejelentett alkalmazott. Nem  kell járulékokat sem fizetni utána. Semmi plusz költség nem terheli a vállalkozását. Csak a ténylegesen elvégzett munka után kell fizetnie az előre megbeszélt összeget.

Eddig jól hangzik, nem igaz? Ha ilyen partnert keresel, akkor látogass el a temenedzsered.hu weboldalra és nézd meg, hogy miben tudok segítségedre lenni.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor keress bátran telefonon és szívesen adok bővebb tájékoztatást.

Ha úgy gondolod, hogy a weboldalam alapján szimpatikus vagyok, és szeretnéd, ha a csapatod tagja lennék, vedd fel velem a kapcsolatot.

Iktatva: Vállalkozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011