0

Gazdasági jogban jártas ügyvédi iroda: egyre több külföldi ügyfél

Gazdasági jogban jártas ügyvédi iroda: egyre több külföldi ügyfél

Vannak a jognak olyan területei, melyek jellegüknél fogva határokon átívelő ügyleteket érintenek. A gazdasági jog kifejezetten ilyen, ezért nagyon fontos, hogy azok az ügyvédi irodák, melyek ilyen területre specializálódtak, a nyelvismeret, valamint az internetes jelenlét kapcsán is odafigyeljenek erre. A Lakatos Köves és Társai ügyvédi iroda marketing igazgatója kihangsúlyozta az angol nyelvű online felület fontosságát. Szerinte enélkül szinte lehetetlen elérni és megnyerni azokat az ügyfeleket, akik külföldi cégekkel tartanak fenn üzleti kapcsolatokat.

Napjainkban az internetes jelenlét egyébként is nélkülözhetetlen, s legyen szó akár termékértékesítésről, akár egy ügyvédi iroda által nyújtott szolgáltatás iránti érdeklődésről, tény, hogy a potenciális vásárlók, ügyfelek elsőként a világhálón tájékozódnak lehetőségeikről. Ha ehhez nem találják meg a számukra megfelelő nyelvű online felületet, könnyen lehet, hogy a széles választékból másik szolgáltató mellett teszik le voksukat.

Nem csak az uniós jog ismerete és biztos alkalmazása tartozik hozzá szervesen a gazdasági jog területén történő tevékenykedéshez, hanem a külföldi illetőséggel, tulajdoni hányaddal rendelkező cégek igényeinek való maradéktalan megfelelés is.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, az első lépés, hogy az ügyvédi irodáról információkat nyújtó weboldal több nyelven elérhető legyen, ezzel szolgálva a külföldi érdeklődők igényeit. Ezt érdemes szem előtt tartani a site kialakítása során, hiszen a design mellett az értékelhető tartalom és az egyszerű használhatóság is rendkívül fontosnak bizonyulnak.

Iktatva: Vállalkozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011