1

Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?

Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?

Bizonyára már Ön is került olyan helyzetbe hogy az autóját el akarta adni. Az okok ezerfélék lehetnek. Esetleg megunta és most újra vágyik, vagy kicsit megtört és már nem bízik benne annyira. Vagy netán kapott egy céges autót, ami sokkal jobb és még költségtérítés is van rá? Igazából édesmindegy, a lényeg az hogy az autó eladása aktuálissá vált. Akkor jöna  kérdés: hogyan?

A régi módszer, amely szerint berakjuk az autós újságokba a hirdetést, manapság már nyilvánvalóan nem működik. Nagyon kevés ember használja már ezeket az újságokat erre a célra, kezdenek teljesen kihalófélben lenni. Tehát az autó hirdetésének ez a módja egészen biztos hogy nem hatékony.

Egy másik opció, amely sokkal nagyobb reménnyel kecsegtet: az autóbörze. Ide reggel érdemes elmenni, felmérni a terepet, akár először a saját autó nélkül is és megnézni hogy a piacon a vevők milyen hasonló autókat kínálnak és főleg milyen áron. Aztán meg lehet jelenni a saját autóval és learatni a babérokat és eladni megfelelő áron.

Bizonyára Ön is rengeteg eladó autó hirdetést látott már az interneten. Az online autó hirdetések abszolút átvették az uralmat az autó piacon, most már az autókereskedők is szinte csak ezt használják. Nekik is megéri, kisebb telephely, kisebb költségek. A magánszemélyekre ugyanez vonatkozik, az egész annyiból áll hogy pár előnyös fotót készít a tulajdonos, majd a helyes műszaki adatokat megadja feltölti az információkat és várja a vevő jelölteket.

Iktatva: Autó

Egy hozzászólás "Eladó autó hirdetések: hol érdemes hirdetni?"

  1. Rasztik Mihály szerint:

    Eladó egészben is,alkatrésznek is,papírok nélkül,üzemképes Renault 25 fehér,20 éves elmúlt ,Mélykút,150 e. km.Műszaki nélkül,de lábon is elmegy bármeddig.

Írj most.

Küldés
FPI
2011