0

Használt teherautó olcsón: érdemes kölcsönző cégektől vásárolni

Használt teherautó olcsón: érdemes kölcsönző cégektől vásárolni

Teherautóra lenne szüksége cégének, de jelenleg nem engedheti meg magának az új vásárlását? Van mód arra, hogy korrekt áron juthasson hozzá a megálmodott gépjárműhöz, hiszen egész flottákat szoktak értékesíteni az interneten látható hirdetések alapján az olyan kölcsönző cégek mint a Határautó, a Sixt vagy a Budget. Érdemes a világhálón tájékozódnia az aktuális ajánlatok iránt, hiszen kedvezőbb feltételekkel juthat ilyen módon teherautóhoz, mintha egyéb használt autó megoldások mellett döntene.

A magánkézből való vásárlással ellenben a kölcsönző cégek esetében biztos lehet abban, hogy olyan járművet kap a pénzéért, melyet a cég saját bevételei érdekében rendszeresen karbantartott, és odafigyelt annak műszaki állapotára.

Tévhit, hogy a használt gépjármű vásárlására előbb vagy utóbb kénytelen lesz ráfizetni, hiszen egy jó döntéssel még hosszú évekig szolgálhatja igényeit a választott darab. Ehhez azonban kétségtelenül az szükséges, hogy megbízható forrásból szerezze be a járművet, mely cégnek már neve is garancia arra, hogy nem lesz átverés áldozata. Rengeteg hasznos blog ad ebben a témában bővebb információt, az egyik például a Becsületesnepper.

A korábbiakban már említett szolgáltatók ajánlatait mindenképpen érdemes megismernie, hiszen megoldást jelenthetnek az általuk kínált eladó járművek az Ön vásárlási problémáira. Legyen szó akár céges autó beszerzéséről, akár saját célra történő használatról, teherautó beszerzés kapcsán is fontos a körültekintő választás, valamint a gépjármű típus paramétereinek pontos ismerete, így nem érhetik meglepetések az autó birtokba vétele után. 

Iktatva: Autó

Írj most.

Küldés
FPI
2011