0

Professzionális bőrápolás a ráncfeltöltéstől az arctisztításig

Professzionális bőrápolás a ráncfeltöltéstől az arctisztításig

Életmódunk, az UV-sugárzás hatásai, valamint a bennünket ért stressz és a kor egyértelműen megmutatkoznak bőrünk állapotán. Erre különösen érdemes figyelmet fordítani akkor, ha arcunkról van szó, hiszen ezzel kommunikálunk a világgal, és magabiztosságunkra is rányomja bélyegét, ha elégedetlenek vagyunk azzal, amit a tükörben látunk. Szalonok és plasztikai sebészetek kínálják a fiatalság forrását napjainkban, de akkor is megtalálhatjuk a számunkra ideális készítményeket, ha az otthoni szépségápolás hívei vagyunk.

Ha arcápolásról van szó, akkor különösen ajánlott a minőségi hatóanyagok mellett letenni a voksot, ezek ugyanis mélyen beszívódnak a bőrbe, és gondoskodnak annak hidratáltságáról, fiatalosságáról. Egyre nagyobb igény mutatkozik a természetes hatóanyagok iránt, de az antioxidánsok és az esszenciális zsírsavakban gazdag extra szűz olívaolaj is bebizonyították már a területen azt, hogy valóban alkalmasak a minőségi bőrápolásra.

Természetesen nem mehetünk el az arctisztítás mellett sem, hiszen a mindennapokban rengeteg szennyeződés kerül arcunkra, amelyek előbb vagy utóbb, de biztosan mitesszerek és pattanások kialakulásához vezetnek. Bőrradírozással megszabadulhatunk a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, ezzel lélegzethez juttatva arcbőrünket. A piaci kínálatban olyan készítmények is megtalálhatóak, amelyek segítenek a ráncok elhalványításában, s ezáltal a fiatalosabb kontúrok megteremtésében.

Napjainkban persze nem mehetünk el a nap káros sugarainak bőrre gyakorolt hatása mellett sem, ezért ajánlott bőrvédő hatóanyagokkal gondoskodni arról, hogy az UV-sugarak ne okozzanak maradandó károkat és foltosodást az arcbőrön.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
FPI
2011