0

Jó-e a szobabicikli narancsbőr ellen?

Jó-e a szobabicikli narancsbőr ellen?

Nem csak a túlsúllyal küzdők problémája a bőr feszességének a hiánya. Bár kétségtelen, hogy a hölgyek hajlamosabbak a narancsbőr tüneteitől szenvedni, de férfiak esetében is előfordulhat a probléma. A megoldás egyértelműen a fogyás és a feszesítés, amit rendszeres sportolással érhetünk el. Leteheti voksát a szabadban futás, kerékpározás mellett, de beszerezhet akár olyan szobabiciklit, amihez pulzusmérő is van. Ez nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem a megfelelő zsírégető tartomány elérésének nyomon követéséhez is.

Ha nincs ideje arra, hogy konditerembe menjen, vagy egészen egyszerűen csak otthona falain belül szeretne tenni a formás külsőért, és a normál testsúly eléréséért, akkor ajánlottak az otthoni kondigépek, szobabiciklik, vagy az ellipszis trénerek. A kardio mozgás elengedhetetlen a fogyás érdekében, amire természetesen a bőr is pozitívan reagál majd.

Nem véletlen, hogy kizárólag az étrendre történő odafigyeléssel biztosan nem lehet elérni a kívánt formát. A testzsírszázalék csökkentése mellett ugyanis a csak kemény, komfortzónán túli edzéssel megvalósítható feszesítésre is időt és energiát kell szánni.

Ha valóban fitt külsőre vágyik, és arra, hogy bőre megfelelőn követni tudja a testsúlyváltozást, akkor ajánlott a napi minimum félórás mozgás. A narancsbőr már akár egy hónap alatt is jelentős mértékben javulhat, eltűnhet, hogy a kellemetlen hízási csíkok elhalványulásáról már ne is beszéljünk. A normál testsúly elérése még kevés ahhoz, hogy elégedetten pillanthasson tükörbe, tartsa ezt szem előtt minden edzés alkalmával!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
FPI
2011