0

Rubint Réka új dvd-je

Rubint Réka új dvd-je

Az otthoni edzések kedvelői számára valószínűleg nem kell bemutatni Rubint Réka nevét. A háromgyerekes családanya és üzletasszony minden évben új edzésprogrammal örvendezteti meg rajongóit, akiknek természetesen idén sem kellett erről lemondaniuk. Ezúttal a törökországi Alakreform táborban készült Rubint Réka legújabb dvd-je, mely garantáltan kihívás elé állítja azokat, akik a saját testsúlyos mozgásforma megszállottjai.

Korábbi lemezeivel ellenben most egy 60 és egy 90 perces torna vár a hölgyekre, ám megtapasztalva a brutális gyakorlatokat, nem férhet hozzá kétség, hogy az erősebbik nem számára is alkalmas edzésforma az, melyet Norbi felesége prezentál. A jól bevált elemek mind megtalálhatóak a lemezen, sőt, új, nehezített gyakorlatokkal is szolgál Rubint Réka új dvd-je.

Mivel a fogyás szempontjából rendkívül fontos az izzadás, és a pulzust jelentősen emelő mozgásforma, így az edzések körülbelül félidőig erről szólnak. Az izomépítésre, és feszesítésre szolgáló gyakorlatok szintén megtalálhatóak a dvd-n, így mind a formálódni, mind a kilóiktól megszabadulni vágyók számára ideális választásnak bizonyul Réka 2013-as programja.

A zenéről a korábbiakhoz hasonlóan Bárány Attila gondoskodik, így a ritmus és a hangulat adottak, már csak egy jó adag kitartás, és elszántság szükséges ahhoz, hogy Réka minden eddiginél nehezebb edzéseit végig lehessen csinálni. Az izomláz és a lassan de biztosan formálódó izomzat garantáltak, kézisúlyzóval és gumikötéllel pedig még inkább nehezíthetőek a gyakorlatok. 

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
FPI
2011