1

Irhabunda tisztítása otthon házilag – videóval!

Irhabunda tisztítása otthon házilag – videóval!

Megvásárolta az új irhabundáját és szeretné kitisztítani? Mivel az anyag igen drága, ezért mindenképpen érdemes elgondolkodnia azon, hogy a házilagos kísérletezgetés mellett dönt, vagy inkább szakemberre, és profi felszerelésre bízza annak kitisztítását. Míg egy farmerkabátot, vagy esetleg még a szövetet is kitisztíthatja otthoni körülmények között kifogástalanul, addig irha esetében fontos tudnia, hogy speciális anyagokat, és főleg eljárást igényel az anyag. Íme a videó a tisztításról:

 

Mint sok más esetben, az emberi leleményesség irhabunda tisztítás terén is új módszereket dolgozott ki, így ha nem sajnálja az időt, és az eljárást esetleges félresikerülését, megpróbálhatja otthon újjá varázsolni irhakabátját. A bőrnek sós-fekete szappanos vízzel történő áttörlése felfrissíti az anyagot, és tisztává varázsolja anélkül, hogy kárt tenne benne. A teljesen természetes, növényi összetevőket tartalmazó fekete szappant akár online is megrendelheti, és a háztartásban több célra is felhasználható az. A bő ecetes vízzel való öblítés ne maradjon el a folyamat után.

Amennyiben kétkedve fogadja az efféle megoldásokat, célszerű valamelyik kifejezetten irhabunda tisztítással is foglalkozó cég (pl www.tisztitoexpressz.hu)  mellett letennie voksát, hiszen segítségükkel az eredmény biztosan nem hagy majd kívánnivalót maga után.

Mielőtt a házilagos megoldásokkal kísérletezne, mindenképpen tájékozódjon az árakról, hiszen lehet, jobban megéri, ha a tisztítást szakemberekre bízza, mintha kétes kimenetellel tenné tönkre féltve őrzött ruhadarabját otthoni körülmények között.


Iktatva: Szépség

Egy hozzászólás "Irhabunda tisztítása otthon házilag – videóval!"

  1. Egri Erno szerint:

    hol kaphato feketeszappan,

Írj most.

Küldés
FPI
2011