0

Karácsonyi akciós hitelek – valóban szükség van rájuk?

Karácsonyi akciós hitelek – valóban szükség van rájuk?

Közeledik az év vége, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan szeretnék elkerülni az ünnepek előtti őrületet, ami a bevásárlóközpontokban és szakáruházakban uralkodni szokott. A már most szép számban jelen levő karácsonyi akciós hitelek lehetővé teszik, hogy fizetésünktől függetlenül olyan tárgyakkal lephessük meg szeretteinket, melyeket zsebből nem biztos, hogy finanszírozni tudnánk. A kétségtelenül kecsegtető ajánlatoknak néha igen nehéz nemet mondani, de érdemes végiggondolni, hogy valóban szükség van-e e hitelek felvételére.

Karácsonyi akciós hitelek után nem is nagyon kell keresgélnünk, hiszen legyen szó akár az áruházak postaládában talált prospektusairól, akár a bevásárlóközpontok reklámtábláiról, szinte ki sem kerülhetjük, hogy eljusson hozzánk az információ. 

Kapott már olyan ajándékot, amelyet saját kézzel készítettek, vagy éppen annyira kreatív meglepetésnek számított a választás, hogy könnybe lábadt tőle a szeme? Gondolja, hogy egy televízió, vagy bármilyen korszerű technológiai csoda képes  ugyanerre? A karácsonyi akciós hitelek közötti válogatás helyett inkább töprengjen el azon, hogy valóban csak a pénzben mérhető értékek okoznának e örömöt szeretteinek! 

Továbbá az ünnep emberi jellege mellett arról sem szabadna elfeledkezni, hogy sebtiben megkötött szerződések milyen terheket rónak majd a családi kasszára a jövőben. Az ünnepek elmúlnak, és januártól nem marad más, mint a törlesztőrészletek, melyek akkor talán már nem is tűnnek majd annyira kedvezőnek, mint amilyennek az ünnepet megelőző csillogásban látta őket.

Iktatva: Hitel

Írj most.

Küldés
FPI
2011