0

Visszatérítéses hitelkártya

Visszatérítéses hitelkártya

Szeretné olyan hitellehetőség mellett letenni voksát, mely nem csak kedvező THM-mel kecsegtet, de a hitelkeret biztosításán kívül egyéb kedvezményekkel is áll rendelkezésére? Ha az sem mindegy az Ön számára, milyen feltételekkel jut hozzá, és pláne milyen gyorsan az igényelt összeghez, talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy egy igényeinek és elvárásainak megfelelő hitelkártya mellett teszi le voksát.

Természetesen senki sem szeretne elköteleződni egy hitelintézet felé sem, de az élet sokszor olyan helyzetek elé állít minket, amikor kénytelenek vagyunk ezt a megoldást választani. A személyi hitelek fedezetet megkövetelő jellege nem biztos, hogy a legmegfelelőbbnek tűnik az Ön számára, viszont ha mégsem szeretne lemondani az anyagi biztonságról, és szeretne egy olyan lehetőséget maga mellett tudni, mely alkalmat biztosít a plusz források igénybe vételére szükség esetén, akkor tájékozódjon a piacon jelen levő hitelintézetek hitelkártya lehetőségeiről!

A bankok olyan kedvezményeket kínálnak ilyen téren, melyek miatt mindenképpen érdemes elgondolkodni az igénybevételen. Egy speciális típusnak minősül az úgynevezett visszatérítéses hitelkártya. Az egyes partnerszolgáltatókkal való közreműködésnek csupán egyik fajtája ez, amikor is  a hitelkártyával történő vásárlások egy bizonyos százalékát a bank visszatéríti a kártyatulajdonosnak, havi rendszerességgel. Természetesen eltérő százalékos arányról beszélhetünk minden hitelintézet esetében, de az biztos, hogy a visszatérítéses hitelkártya kínálta pozitívum is döntő lehet a bank kiválasztásakor.

A fent említett kedvezmény alkalmával – általában a hitelkereten belül meghatározott összeg erejéig – kerül jóváírásra a visszatérítéses hitelkártya egyenlegén az adott százaléka a vásárlásnak. Mindenképpen előnyös a lehetőség, és ha igényelt plasztik kártyáját a lehető legszélesebb körben kívánja kihasználni, akkor ez is döntő szempont lehet a választáskor.

Iktatva: Hitel

Írj most.

Küldés
FPI
2011