0

Az ékszíjhajtású dugattyús kompresszorról röviden

Az ékszíjhajtású dugattyús kompresszorról röviden

A dugattyús kompresszorok működési elve a dugattyú alternatív mozgásán alapszik, amelyet egy forgattyús mechanizmus működése vezérel. A megmunkálási technológiának az exponenciális fejlődése és a felhasználók követelményei gyarapodásának köszönhetően többféle dugattyús kompresszor kifejlesztését hozta magával. Az egyik legalkalmazottabb kompresszor az ékszíjhajtású dugattyús kompresszor a Btk Kft kínálatában, ami a legmagasabb gyártási technológiával készül, amely manapság már többféle változatban is kapható, különböző felépítéssel, teljesítménnyel és dizájnnal.

Az ékszíjhajtású dugattyús kompresszor a Btk Kft kínálatában leginkább ipari ágakon alkalmazott gépezett, mivel a szerkezet rendkívüli teljesítményeket képes kifejleszteni önmagából. Az ékszíjhajtású kompresszorokat a fokozat alapján két ágra csoportosíthatjuk, mégpedig egyfokozatú vagy kétfokozatú kompresszorra. A dugattyús kompresszorok teljesítménye változik gépezetről gépezetre, megtalálhatunk 3-4 lóerős kompresszort, amelyeket legfőképpen kisebb ipari ágakon alkalmazhatunk, szakaszos levegő felhasználásra, vagy akár 10 lóerőset is, aminek a használata üzemi célra ajánlott, folyamatos levegő felhasználásra.

Mivel a választék rendkívül gazdag, ékszíjhajtású kompresszort alkalmazhatnak amatőrök és profik egyaránt, kis és közepes ipari célokra, szervizek és műhelyek tevékenységeiben, vagy kisebb festési munkák elvégzéséhez. Minden típusú ékszíjhajtású dugattyús kompresszor a Btk Kft kínálatában ugyanazzal a jellemzőkkel rendelkezik, amelyeket a gyártó garantál: megfelelő méretarányú sűrítőegység, alacsony fordulatszámú sűrítőegység, a mozgó alkatrészek kenése szintetikus olajjal, prémium minőség, valamint kiváló időtartam.

Iktatva: Elektronika

Írj most.

Küldés
FPI
2011