0

Samsung Galaxy S4 – a várva várt csúcstelefon

Samsung Galaxy S4  – a várva várt csúcstelefon

Az új androidos csodakészülék, a Samsung Galaxy S4 úgy kapott nagyobb kijelzőt, hogy a gyártónak még a súlyából is sikerült három grammot lefaragni. Miként korábban már napvilágot látott a hír, az S4-es a maga 130 grammjához 5 colos Super AMOLED HD képernyő és Full HD felbontás is járnak. A több verzióban is kapható készülék mini változata is várható, s országtól függően az internet szempontjából is mutatkoznak majd különbségek.

Az igen erős hardverhez olyan szolgáltatások társulnak a Samsung Galaxy S4 esetében, melyekkel az androidos telefonok szerelmesei garantáltan elégedettek lesznek majd. A csúcskészülék számos esetben érintés nélkül is úgy reagál, ahogyan azt szeretnénk.

A lépésszámláló mellett infravörös hőmérséklet-, és páratartalom mérő is megtalálhatóak a telefonban, valamint elő-, és hátlapi kamerájával egyidőben lehetséges a fényképezés, vagy a videózás. Apropó, fénykép! A Galaxy S3 nyolc megapixele után az S4 esetében már 13 megapixel szolgálja kényelmünket.

A korábbiakban már említett érintés nélküli használat a szem és a csukló mozgatásával valósul meg, s ez valóban csúcstechnológiát jelent a telefonpiacon. Elsősorban a vállalatok informatikai részletei kedvelik majd azt, hogy szétválasztható a magán- és a munkahelyi használat egy készüléken belül, hiszen ezzel értékes céges adatok óvhatóak meg a mostanság elég gyakori hackertámadásoktól. Megfelelő anyagi háttérrel olyan funkciókkal gazdagított készüléket kaphatunk a Samsung legújabb üdvöskéjének személyében, melyek valóban minden igényt kielégítenek.

Iktatva: Elektronika

Írj most.

Küldés
FPI
2011