0

Mit kell tudnia egy jó fotós hátizsáknak?

Mit kell tudnia egy jó fotós hátizsáknak?

Mindegy, hogy komolyabb hobby szinten érdeklődik a fényképezés iránt, vagy munkakörének velejárójaként szükséges magánál hordania a fotózáshoz alkalmas eszközöket, felszereléseket, a fotós hátizsák minőségén semmiképpen nem éri meg spórolni. A pelishop.hu szerint a jó táska ismérvei: kevesebb mint 3 kg, van benne állvány és tablet tartó és a nagy súly miatt gerincmerevítővel rendelkezik. Választáskor tehát érdemes ezeket a szempontokat szem előtt tartani.

A fotóstáskák vízálló anyagból készülnek, ami elengedhetetlen a méregdrága felszerelés megvédéséhez. Hasonlóképp óvják a felszereléseket a rázkódástól és az ütéstől, de természetesen az sem elhanyagolható, hogy mennyire kényelmes viseletük, hiszen erre hosszú távon is szükség lehet. Általában minden fényképezőgép fajtához léteznek speciális tokok, melyek kényelmesen hordhatóak akár nyakban, ezzel lehetővé téve, hogy egyetlen fontos, ám múlandó pillanatot se szalasszon el.

A korszerű, többféle kiegészítővel ellátott fényképezőgépek szállítása esetében nagyon fontos, hogy ne sérüljenek az egyes alkatrészek, melyek egyenként is komoly összegekbe kerülnek. Kifejezetten erre a célra lettek kialakítva azok a hátizsákok, melyek több, elválasztott rekesszel szolgálják a készülékek biztonságát és védelmét.

Bővebb összeállítást olvashatnak a témában Steinter Gábor tollából itt.

A cipekedés elkerülése végett léteznek gurulós bőröndök is az említett kialakítással, ha ilyen mellett döntene, abba már laptopját, táblagépét, és a ezekhez szükséges egyéb eszközöket is elhelyezheti, természetesen óvva attól, hogy a fényképezőgéppel összekarcolják egymást. A PeliShop kínálatában többféle terméket talál fotós eszközei számára is.

Iktatva: Elektronika

Írj most.

Küldés
FPI
2011