0

Hogyan működik az infra reflektor?

Hogyan működik az infra reflektor?

A biztonsági rendszerek optimális működéséhez elengedhetetlen az infra reflektor, mely olyan látási viszonyok között is tökéletessé teszi a képalkotást, amikor az emberi szem bizony akadályokba ütközne. A speciális búrából kialakított optika segítségével az infra reflektor koncentrálja, és teríti az infra fényt – attól függő szögben és erősségben, hogy milyen típus mellett dönt. A napjainkban beszerezhető készülékek a legtöbb kereskedelmi forgalomban levő biztonsági rendszer elemeivel kompatibilisek.

Az infravörös LED-ek fénye lehetőséget biztosít arra, hogy a csatlakoztatott kamera éjszaka is el tudja látni feladatát. A készülék fényérzékelőjének köszönhetően automata módon üzembe lép az, ha a fényviszonyok megkívánják. Infra reflektor választás alkalmával többféle szempontot figyelembe vehet egyéni igényeitől függően. Ezen az oldalon ár és gyártó szerint szűrhet.

A bevilágítani kívánt távolság legalább olyan döntő tényező lehet a vásárlás során, mint az alkalmazott hullámhossz, hiszen ez a felelős azért, hogy a legtöbb kamera esetében használható legyen majd az infra reflektor. A sugárzási szög szintén a megvilágítandó felület függvényében kerül kialakításra.

Infra reflektor választás alkalmával tehát elsődleges szempont mindig az legyen, hogy mekkora terület megvilágításáról van szó. A korszerű technológiának köszönhetően ma már nem jelenthet gondot olyan készülékek beszerzése, melyeket akár hatalmas ipari telepek alkalmával is eredményesen használhat. Válassza infra reflektor vásárláskor is az internetes rendelés nyújtotta kényelmet! A webáruházak széles választéka kínálja termékeit a biztonságtechnika területén is!

Iktatva: Elektronika

Írj most.

Küldés
FPI
2011