0

TOP 5 otthoni zsírégetési módszer

TOP 5 otthoni zsírégetési módszer

Szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól? Lapos hasra, és feszes formákra vágyik?  A kültéri futás mellett az egyik legjobb otthoni módszer az ellipszis tréner, mely hatékonyan mozgatja át a testet, indítja be a zsírégetést, de mindemellett kíméli az ízületeket is. A gép használata közben hallgathat zenét, nézheti kedvenc filmjeit, így a zsírégetésre szánt idő gyorsabban telik majd el, és ahelyett, hogy a fáradtságra koncentrálna, elterelheti figyelmét mással, miközben a kilók majd csak úgy olvadnak le Önről.

Bővebb információk az ellipszis tréneres edzésmódszerről itt.

S hogy milyen egyéb gépek beszerzése javasolt, ha az otthoni edzést választaná, s elsődleges célja a zsírégetés? A szobabicikli hasonlóképp jó választásnak bizonyul, mint a futópad, ám ha inkább választaná a saját testsúlyos edzést, ehhez is számos fitness dvd kapható a szaküzletekben és a világhálón.

Azt mindenképpen érdemes tudnia, hogy a zsírégetéshez idő kell, tehát ha csupán napi tíz percet szánna rá a mozgásra, akkor ne is várjon eredményeket. Tévhit, hogy izomépítéssel nem lehet fogyni, hiszen ennek pont az ellenkezője igaz. Ne ijedjen meg tehát a súlyzós edzésektől, vagy Rubint Réka, Czanik Balázs fitness videóitól, hiszen hatékonyságukat már számtalanszor bizonyították.

Súlyzószettek, gumikötél, vagy step lépcső beszerzésével kiegészítheti otthoni edzéseit, nehezítheti azokat boka-, és csuklósúly használatával is, s meglátja, kitartással, és a gyakorlatok helyes elvégzésével a konditermi edzésekkel is felveheti a versenyt a saját magára szánt idő!

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011