0

Tiszta gyógyszertári só hol kapható?

Tiszta gyógyszertári só hol kapható?

Az egészséges életmód iránt érdeklődők számára talán nem cseng ismeretlenül a tiszta gyógyszertári só, mint olyan készítmény, mely aktívan hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez. A termék megvásárolható a gyártótól nagyobb kiszerelésben (például a Salinen Grouptól, ők gyártják az ismert Bad Ischler sót), illetve kisebb mennyiségben online is (például itt), így akár az internetes rendelés kényelmét kihasználva juthat hozzá ahhoz a készítményhez, amely szervezetünk szempontjából többféle funkciót is ellát, és biztosít számára.

Azzal általában tisztában vagyunk, hogy a sófogyasztás nagy mennyiségben semmiképpen sem egészséges, mégis tény, hogy szükségünk van rá. Az idegi ingerek elektromos vezetése mellett a sejten kívüli vízháztartáshoz is nélkülözhetetlen a jó minőségű só. 

Az étkezések során a ízfokozásra használjuk a sót, de sajnos tény, hogy általában rossz minőségű, adalékokkal teli fajták mellett tesszük le voksunkat. A kálium-klorid mentes gyógyszertári só fogyasztásával tiszta forrásból juttathatjuk hozzá szervezetünket a szükséges mennyiséghez. Mindezt a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztással kombinálva biztosak lehetünk abban, hogy nem lépnek fel olyan hiányállapotok egészségünket illetően, melyek ezekre a létfontosságú összetevőkre vezethetőek vissza.

Csak hogy a leggyakoribb panaszt említsük, ami a mindennapokban sokakat gyötör, a fejfájás is a folyadék-, és sóhiányra vezethető vissza. Válasszon minőségi gyógyszertári sót, és előzze meg azokat az egészségügyi gondokat, melyek átgondoltan és tudatos életmóddal kiküszöbölhetőek! A készítményt akár webáruházon keresztül is megrendelheti, kedvezményes áron, nagy kiszerelésben!

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011