0

Színes fátyol

Színes fátyol

Ha Ön sem az a típus, aki csak az éppen aktuális kasszasikereket kedveli a mozikban, akkor néha mindenképpen érdemes pár évvel régebbi filmeket is elővennie, és partnerével, családjával, vagy csak úgy magányosan eltölteni pár órát a dvd-lejátszó előtt. Nos, a Színes fátyol című 2006-os romantikus dráma pont az a típus, melyet talán egyedül a legjobb nézni.

A romantikával átszőtt drámaiság és a komoly mondanivaló kedvelői számára garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd a film, melyben Naomi Watts és Edward Norton igazán emlékezetesen alakítanak. A házaspár mindkét tagjának lelki őrlődését bemutató, a hűtlenség árnyékában megbúvó egymás iránti érzelmi viharaikat tökéletesen ábrázoló mű nem csak romantikus hölgyek számára ajánlott!

Amennyiben könnyed nyáresti szórakozásra vágyik, válasszon inkább más darabot, de ha a Színes fátyol különleges hangulata, pillanatokra felemelő világa, de jórészt inkább a belső fejlődésről, megbocsátásról, és “továbblépni-képességről” szeretne egy szívbemarkolóan szép történetet látni, akkor semmiképpen ne hagyja ki a filmművészet eme remekét!

A könyv alapján készült Színes fátyol című film garantáltan beeszi majd magát lelkébe, és még napokkal utána is a hatása alatt lesz. De elvégre mi másért is nézünk drámákat, ha nem azért, hogy belénk ivódjanak, és rányomják bélyegüket mindennapjainkra, cselekedeteink mozgatórugóira, és eltöltsenek valami semmihez nem hasonlítható szomorú-boldog érzéssel?

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011