0

Számítógépes online fantasy játékok: Serious Sam

Számítógépes online fantasy játékok: Serious Sam

Amellett, hogy számítógéped munkavégzésed elengedhetetlen eszköze, segítséget nyújt a tanulásban, szórakoztat a világhálón való kutatás megteremtésének lehetőségével, korlátlan ismerkedési lehetőséget biztosít, valamint barátaiddal is megkönnyíti a kapcsolattartást, a szórakoztatás és kikapcsolódás eszközéül is szolgál.

A világon milliók kattognak és nyomkodják a billentyűzetet a számítógépes játékok ezreivel játszva. Bár a napjainkban beszerezhető hihetetlen grafikával kialakított játékokkal nem veheti fel a versenyt, de aki kedveli a történelmet, a lövöldözést, a sci-fi és a fantasy világának tökéletes keveredését, annak a Serious Sam elnevezésű játéksorozat tökéletes választásnak bizonyul.

A játék a fantázia szülte különleges világával magával ragadja és ugyanakkor megnevetteti alkalmazóját. A horvát Croteam által megalkotott játék néhol hihetetlenül mókás hangeffektekkel, valamint a morbid lövöldözéshez kevésbé illő háttérzenékkel biztosítja a humor magas szintű jelenlétét. Az egyes pályák eltérő hangulatvilága kétségtelenül magával ragad és elvarázsol.

Főhősünk ellenfelei a játék alkotóinak eszement ötleteinek köszönhetik megjelenésüket. Az óriás gépkacsák, a fej nélkül rohangászó emberek, a megvadult bikák, zombik, felénk trappoló csontvázak, lávaemberek, majd a játék további részeiben megjelenő óriás pókok, boszorkányok, küklopszok és kentaurok ellen számos bevetésre váró fegyver jut Samnek, akinek csupán egy a feladata, túlélni a felé rohanó vadak támadásait.

A gép előtt ülve amellett, hogy folyamatos küzdelemben lehet részük, kétségtelen, hogy néhol nem bírjuk ki kacagás nélkül a történelmi haddelhaddban való aktív részvételt.

Iktatva: Játék

Írj most.

Küldés
FPI
2011