0

Padló tippek: laminált parketta lerakása

Padló tippek: laminált parketta lerakása

Lakásunk átalakítása vagy új otthonunk építtetése alkalmával nagy figyelmet érdemes fordítani a lakótér burkolóanyagainak kiválasztására, hiszen ez lesz az a hely, ahol a család a mindennapjait tölti majd. A burkolóanyagok jól sikerült megválasztásával otthonunk egyedi stílusa könnyedén alakítható.

Kedvelt, és már viszonylag alacsony áron beszerezhető padlóburkoló a laminált parketta, mely számos színben, minőségben és természetesen árkategóriában áll rendelkezésünkre a szakáruházakban. Könnyű alkalmazhatósága miatt sokan választják ezt a padlótípust az építkezés alkalmával. Bár az építkezést hozzáértő szakértő csapatra bízzuk általában, de ha a költségeken valamennyit spórolni szeretnénk, vagy egyszerűn két kezünk munkájával szeretnénk hozzájárulni az új otthon megteremtéséhez, egy kis kreativitással és odafigyeléssel mi magunk is lerakhatjuk a laminált parkettát.

Gyorsan kivitelezhető folyamat, és amennyiben nem rendelkezünk a parkettavágáshoz szükséges eszközökkel, az alkalmazott szakemberek egyike biztosan besegít majd e téren.

A szakáruházak alkalmazottai bármilyen kérdésben felvilágosítást nyújtanak a parketta kiválasztását illetően, ám érdemes már az építkezés megkezdésekor néhány kérdést átgondolnunk a burkolóanyagokkal kapcsolatban. Nem mindegy, mennyire strapabíró parkettát választunk a nappaliba, vagy az előszobába, hiszen a kopásállóság e helyiségek esetében különösen fontos. Az építkezés szemet gyönyörködtető és nem utolsó sorban minőségi kivitelezése sokszor az apró részleteken múlik, fordítsunk hát megfelelő figyelmet annak minden szakaszára.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011