0

Nyaralás a tengerparton – mediterrán élmények és egzotikum

Nyaralás a tengerparton – mediterrán élmények és egzotikum

A nyár már javában tombol, de ha esetleg még mindig nem döntötte el, hogy hol töltse szabadságát, érdemes a Földközi-tenger partvidékén fekvő országok idegenforgalmi kínálatát megismernie, hiszen a távolság igazán nem nagy, és a fapados járatok választásával akár igen kedvező áron megúszhatja az útiköltséget. Természetesen dönthet az autós utazás mellett is, ez esetben lehetősége nyílik arra, hogy több helyen megálljon, több látnivalót megtekinthessen, és felfedezhesse mindazokat a városokat, melyek útjába esnek.

A nyaralás a tengerparton mindenképpen előkészítést igényel, pláne, ha gyermekkel utazik. A homokos partszakaszok célszerűbb választásnak bizonyulnak ebben az esetben, hiszen a legkisebbek számára is biztonságos pancsolást tesznek lehetővé az ilyen strandok. A nap elleni védelemről sem feledkezhet meg, legyen szó akár saját, akár gyermekének bőréről, hiszen az UV -sugárzás káros hatásaira nem lehet elégszer felhívni a figyelmet.

Görögország, Horvátország és Olaszország történelmi nevezetességekkel, különlegesen szép tájakkal, és izgalmas kultúrával várja az oda érkezőket, de Franciaország és Spanyolország népszerűsége sem marad el a sorból. Ha a nyaralás tengerparton történik, az még korántsem kell, hogy csak a sütkérezésről és a fürdőzésről szóljon.

Fedezze fel a Földközi-tenger partvidékét, s a nyaralás a tengerparton egzotikus környezetben, gazdag növényvilággal párosítva olyan élményeket ígér, melyek minden bizonnyal egy életen át elkísérik majd! A felkeresésre váró látnivalókról tájékozódjon még utazása előtt!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011