0

Mit tegyünk, ha a lakásban eldugult a lefolyó?

Mit tegyünk, ha a lakásban eldugult a lefolyó?

Kevés bosszantóbb dolog van otthonunkban, mint az eldugult lefolyó. Ha már bekövetkezik a baj, felesleges az okokat keresni, hiszen gyors segítségre van szükség. A legtöbben először az üzletekben kapható vegyszerek után nyúlunk, ám komolyabb problémák esetében ezek sajnos nem biztos, hogy eredményre vezetnek. A házilagos módszerek kudarcba is fulladhatnak, ilyenkor érdemes kihívni egy profi szakembert, aki elhárítja a problémát.

Javasolt odafigyelnie otthonában az olyan jelekre, mint a nehezen lefolyó víz, vagy a kortyogó hangok, hiszen az is előfordulhat, hogy komolyabb a helyzet, mint gondolná. A Wc, a mosdó és a mosogató azok a kritikus pontok, melyek szemmel láthatóan üzennek arról, ha valami nincs rendben a vízvezetékekkel.

Természetesen a legtöbb esetben arról van szó, hogy hideg vízzel mosogattunk, lerakódott a zsiradék a vezetékek falán, vagy lusták voltunk kitakarítani az edényekből az ételmaradékot, melyek a dugulásért felelőssé tehetőek. Sajnos azonban nem mehetünk el amellett sem, hogy csőtörésről, vagy repedésről van szó esetleg, ezért nagyon fontos, hogy ha visszatérően jelentkezik a dugulás, mindenképpen szakember segítségét kérje.

A megfelelően megválasztott, hozzáértő profi bontás nélkül, az arra alkalmas eszközökkel hárítja el a dugulást, s a sokszor ezzel együtt járó kellemetlen szag eltüntetéséről is gondoskodik. Figyeljen oda az apró jelekre, hogy megelőzhesse a későbbi, nagyobb volumenű munkálatokat, és az ezekkel együtt járó kiadásokat!

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011