0

Minden hölgy álma: a végleges szőrtelenítés

Minden hölgy álma: a végleges szőrtelenítés

Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha minden nap tükörsima lábakkal indulhatna munkába, és az esti randi előtt sem kellene többet a borotváért, vagy az epilátorért nyúlnia? A szőrtelenítés különböző technikái régmúlt korokra nyúlnak vissza, és elmondhatjuk, hogy mára az egyes módszerek olyannyira tökéletesedtek, hogy szinte teljesen biztonságos és viszonylag gyors megoldást kínálnak akkor is, ha a végleges szőrtelenítés mellett teszi le voksát.

Természetesen nagyon fontos, hogy olyan szalont válasszon, ahol munkájukhoz valóban értő szakemberek foglalkoznak majd Önnel, hiszen a végleges szőrtelenítés eljárása odafigyelést és szakértelmet kíván  meg. Az is lényeges azonban, hogy az előzetes megbeszélés alkalmával kapott tanácsokat maradéktalanul tartsa be, így felkészítheti bőrét a beavatkozásra.

Elektrolízis, lézeres szőrtelenítés, vagy a villanófényes technika alkalmazásával kivitelezett végleges szőrtelenítés előtt ne szoláriumozzon, napozzon, kerülje a barnító krémeket, és a szakemberek javasolják, hogy válassza lehetőség szerint a borotválást, hiszen a gyantázás például megszakíthatja a kapcsolatot a szőrtüszővel, így a kezelés veszít hatékonyságából, ha a kívánt impulzus nem éri el a szőrtüszőket.

Hasonlóan a bőr felkészítéséhez, arra is figyeljen majd oda, hogyan ápolja bőrét a kezelés után. A kezdeti pirosodás természetesnek mondható, és a legtöbb esetben hamarosan el is múlik. Amennyiben hámló felületek keletkeznének, ne piszkálja azokat, inkább hagyja, hogy természetes módon begyógyuljanak. A végeredmény kárpótolja minden esetleges kellemetlenségért.

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011