0

Milyen ásványvíz fajták kaphatók Magyarországon?

Milyen ásványvíz fajták kaphatók Magyarországon?

powerlife.hu linkre kattintva egy helyen megnézheti, hogy jelenleg melyek a legnépszerűbb ásványvíz márkák Magyarországon. A Jana, a Natur Aqua, a Theodora és a San Benedetto ásványvizeket sokan kedvelik. Az ásványvíz nagykereskedésben természetesen ezek a márkák beszerezhetők. A teljes árukínálatot egy letölthető katalógus formájában tekinthetik meg a vásárlók. A nagykereskedés a termékeket házhoz is szállítja, így ezzel már nem kell bajlódniuk a vásárlóknak. Az üzletek számára számtalan ásványvízmárka beszerzését biztosítják az év bármely napján. Az ásványvizek mellett a Power italok is megtalálhatók. Az élelmiszerüzletek polcairól nem hiányozhatnak az ásványvizek sem.

Az ásványvizek mellett az ízesített ásványvizekből is széles a termékkínálat. A nyári időszakra már most érdemes feltankolni, hiszen ekkor nagyon nagy mértékben megnő az ásványvíz fogyasztás. Az elmúlt években nagyon sok vásárló kereste az ízesített vizeket, így ezeket is érdemes tartani. Az ízesített ásványvizek tulajdonképpen a cukrozott üdítők és az ásványvizek között helyezkednek el, így az egészségesebb életmódot folytatók gyakorta ezeket részesítik előnyben. Az Apenta márka mellett elérhetők a Vöslauer vizek. Az ízesített vizek nagyon finom és friss gyümölcsízzel vannak megbolondítva, ezért talán érthető, hogy emiatt egyre többen kedvelik.

Az ásványvizekből nagyon széles a választék, de például az Apentánál összesen 10 ízből lehet válogatni. Vásárolhatunk szőlő, meggy, narancs, málna, grapefruit, bodza, kaktusz-füge, grapefruit-pomelo ízeket. Az új Apenta vizek zöme már sokkal magasabb vitamin tartalommal rendelkeznek. Ezek közül érdemes kiemelni az Apenta+Relax és a Focus valamint az Antiox ásványvizeket. Az egészségtudatos fogyasztóknak mindenképpen szükségük van ezekre az ásványvizekre. A másik kedvelt márka a Jana, amely szintén többféle ízesítésben érhető el. Megvásárolhatjuk vörös áfonya, eper-aqua, citrom-limetta ízekben. A Jana vizek vitamindús verziója a Jana Vitamin Immuno, a Jana Vitamin Activity és a Jana Vitamin Happy. Ezek a vizek szintén ízesítettek. Talán kevesen ismerik, de a Kopjary víz is beszerezhető, amely különleges dizájnnal rendelkezik. Ebben az ásványvíznagykereskedésben szinte minden márkát megtalálhatunk.  

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011