0

Melyik a legjobb megtakarítás gyermekek részére?

Melyik a legjobb megtakarítás gyermekek részére?

Egy gyermek felnevelése akár több millió forintba is kerülhet, hogy a felsőfokú tanulmányok finanszírozásának nehézségeiről  már ne is beszéljünk. Nem csak a tudatos pénzkezelésre nevelés indokánál fogva érdemes azonban a gyerekek részérő történő megtakarítási formák mellett dönteni, hanem azért is, hogy a jövőben felmerülő költségek könnyebben finanszírozhatóak legyenek. Az anyagi háttér pedig kétségkívül biztonságot teremt mind a szülők, mind a gyermek számára.

Sebestyén András szerint a két legnépszerűbb gyerek megtakarítási forma a babakötvény és a megtakarításos életbiztosítás, melyek közül az egyéni igények és elvárások alapján célszerű kiválasztani a megfelelőt. Ez utóbbi esetében mintegy csomag-jelleggel kapunk megtakarítási lehetőséget az életbiztosítás szerződésének megkötése mellett.

Deák Ferenc életbiztosítás tanácsadó szerint célszerű szakember segítségét kérni ahhoz, hogy sikerüljön a minden szempontból legjobb lehetőséget megtalálni,ugyanis a területen a piaci kínálat igen széles. A személyre szabott megtakarítási kalkuláció áttekinthetős segítséget jelenthet a választás során.

Az Aegon életbiztosítási információs weboldala szerint is többféle megtakarítási forma létezik gyerekek számára, melyek között olyan is helyet kapott, amely a szülő váratlan halála esetén is biztosítja a gyermek számára, hogy a lejárat időpontjáig fizetve lesz a díj, ezzel biztonságot nyújtva a gyermeknek. A többféle ajánlat alapos áttekintésével olyan döntést hozhat, mely a jövőre nézve mindenképpen pozitív hatással lesz. Készüljön fel már most a váratlan kiadásokra!

Iktatva: Biztosítás

Írj most.

Küldés
FPI
2011