0

Lelki betegségek – van segítség!

Lelki betegségek – van segítség!

Az Ön környezetében is van olyan, aki folyton panaszkodik a fejfájásra, és az olyan egyéb testi tünetekre, melyeket az orvosi kivizsgálások alapján semmiféle konkrét megbetegedés nem indokol? Ahelyett, hogy hisztinek vélné, érdemes elgondolkodnia azon, hogy hasonló jellemzőkkel lelki betegségek is megmutatkozhatnak. A kineziológia is azon az állásponton van, és kezeléseit is részben arra alapozza, hogy bizony a lelki betegségek tehetőek sokszor felelőssé azért, hogy testi szinten is szenvedünk. 

Sajnos még mindig sokan vannak, akik eltitkolják akár közvetlen környezetük elől is, hogy olyan pszichés problémákkal küzdenek, melyekkel bizony érdemes lenne orvoshoz fordulni. Vannak, akik a gyógyszerekben hisznek ilyen téren, megint mások a terápiát vélik hatékonynak a gyógyuláshoz vezető úton, de tény, hogy a kettő kombinációjával érhető el a tökéletes végeredmény azokban az esetekben, amikor a rosszkedv, a hangulatváltozások állandósulnak, vagy éppen pánikbetegségre utaló tünetek jelentkeznek.

A probléma sok esetben még mindig az, hogy félünk segítséget kérni, s a társadalom, közvetlen környezetünk elítélésétől tartva inkább saját magunk próbáljuk a lelki betegségek hátterét feltérképezni, vagy egészen egyszerűen elfojtjuk azokat.

Mielőtt olyan szintre jutna, hogy a depresszió, a kedvetlenség, vagy a mindennapokat is megnehezítő pánikszerű tünetek, a lelki betegségek egész életét befolyásolnák, és meggátolnák boldogságában, merjen szakemberhez fordulni! A gyógyszerek hatékonysága elősegíthető, vagy talán ki is váltható terápiás kezeléssel. 

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011