0

Horvátország ősszel

Horvátország ősszel

A hűvös hónapok ugyan már beköszöntöttek, de a pihenésre, kikapcsolódásra mindig kell, hogy időt tudjon szakítani. Ha egy hosszú hétvégét, vagy némileg hosszabb külföldi utazást tervez, és nem szeretne túl messzire menni, akkor Horvátország kitűnő választásnak bizonyul. Nem csak történelmi látnivalói és számos programlehetősége miatt javasolt a terület felkeresése, hanem azért is, mert a táj egyedülállóan szép.

Hasonlóan sok más európai országhoz, ez alkalommal is elmondható, hogy Horvátország ősszel is olyan turisztikai kínálattal várja a látogatókat, amely minden korosztály számára tartogat élményeket. A természet, a nemzeti parkok iránt érdeklődők számára olyan utazási katalógusokból már jól ismert helyek, mint például a Plitvicei-tavak szolgálnak remek helyszínként.

Tény, hogy az Adria és Horvátország ősszel egy egészen más arcát mutatja meg, mint a turistáktól nyüzsgő nyári, főszezonban, s talán éppen ezért is érdemes a felkeresésre területe. Mindegy, hogy a kedvező jegyárakat kínáló fapados légitársaságok mellett szeretné letenni voksát, vagy autóval vág neki a kalandnak, hogy az útjába eső kisebb-nagyobb városok látnivalóit is felkereshesse, az élmény garantált.

Kóstolja meg a páratlan ízvilágot nyújtó helyi finomságokat, de a fenséges borokról se feledkezzen meg, melyek méltó befejezései lehetnek egy vidéki kirándulásnak, mely során a hamisítatlan horvát hétköznapokat is megismerheti. Horvátország ősszel is képes elvarázsolni minden oda érkező vendéget.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011