0

Hasizom gyakorlatok otthon – kombinálja futással!

Hasizom gyakorlatok otthon – kombinálja futással!

A lapos, feszes has nem csupán megjelenésünk szempontjából fontos, hanem egészségünk megőrzése miatt is. A hasi tájékon lerakódott zsír ugyanis amellett, hogy alapvetően túlsúlyos állapotot eredményez, a szív-, és érrendszeri megbetegedések kockázatát is növeli. Ahelyett tehát, hogy az idő-, vagy anyagiak hiányára fogná a lustaságot, kezdjen neki tornázni, hiszen a hasizom gyakorlatok otthon is elvégezhetőek.

Fontos tudnia, mielőtt napi több száz, helyesen, vagy helytelenül kivitelezett gyakorlatot végezne, hogy diéta nélkül valószínűleg nem fog hasa csinos, feszes lenni. A táplálkozásra való odafigyelés nagymértékben elősegíti a feleslegtől való megszabadulást. Az erős hasfalért viszont kétségtelenül a különféle kombinációkban végzett felülések a felelősek.

Nem mindegy, hogyan végzi a gyakorlatokat, hasprések alkalmával mindig emelje meg a mellkast is, ne csak a fejét húzogassa! A deréktáji szakasz talajhoz nyomása épp olyan fontos, mint a megfelelő ideig, és intenzitással végzett hasizmozás. Ha nem mozog otthonosan a területen, kérjen tanácsot edzőtől, vagy szerezzen be olyan fitness dvd-ket, melyeken erre vonatkozó utasítások is helyet kapnak!

A hasizom gyakorlatok otthon is végezhetőek, hiszen a saját testsúlyos edzés lehet éppen olyan hatékony, mint a konditeremben töltött időszak. A lényeg mindig a komfortzónán túli mozgáson kell, hogy legyen. A futás is rendkívül jó hatással van a szervezetre, s a hasi zsírt is segít eltüntetni. Mindegy, hogy a hasizom gyakorlatok otthon történő végzése mellett dönt, vagy inkább teszi le voksát a heti három-négyszeri konditermes edzés mellett, a lényeg az egészséges testsúly kialakítására való törekvés, mely egészségi állapotát is nagymértékben javítja majd.

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011