0

Élményfürdő Szép kártya használattal

Élményfürdő Szép kártya használattal

A nyár vége sokakban negatív érzéseket kelt, hiszen vége a strandolás, a nyaralás és az édes semmitevés időszakának. Azok azonban, akik a fürdőzés megszállottjai, természetes, hogy a hűvösebb hónapokban sem szívesen mondanának le a víz közelségéről. Számukra ideális választásnak bizonyulnak azok a wellness hotelek és fürdőhelyek, amelyek fedett medencékkel várják a vendégeket.

Köszönhetően az utóbbi időszak beruházásainak, ilyenekben nincs hiány hazánkban, s sok élményfürdő Szép kártya használattal is igénybe vehető. Mindegy tehát, hogy a wellness szálloda költségeit kívánja a Szállás alszámláról fizetni, vagy egy fedett fürdő belépőjegyét finanszírozná valamelyik, választott alzsebből, a cafeteria elem kínálta előnyökről télen sem kell lemondania.

S hogy mely régiót érdemes választania ahhoz, hogy a szállás és élményfürdő Szép kártya felhasználásával fizethető legyen? Hála a  rendszerhez csatlakozott elfogadóhelyek szép számának, ma már nem kell a választott úticélt ahhoz igazítania, hogy hol is fizethet a Széchenyi Pihenőkártyával. Hazánk minden idegenforgalmi régiójában bőven talál olyan szálláshelyeket és fürdőket, melyek gond nélkül elfogadják kártyáját fizetéskor.

Sok kedvelt, és nagy népszerűségnek örvendő élményfürdő Szép kártyával igénybe vehető, s ma már mindhárom alszámáról kifizetheti a belépőjét. Ha tehát nyáron már felhasználta a Szabadidő alzsebbe kapott összeget, akár egy októberi hétvégén is használhatja fürdőbelépő fizetésére a Vendéglátás, vagy a Szállás alszámlát. Magyarország fürdőhelyei a hűvös időben is várják Önt!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011