0

A tökéletes alvás élmény Cardo matrac típus választékkal

A tökéletes alvás élmény Cardo matrac típus választékkal

A pihenést több tényező is befolyásolja. Ha nem megfelelő a hálószobában uralkodó klíma, akkor nem lesz nyugodt az alvás sem. Ha túl meleg és száraz a levegő, akkor sokat fogunk forgolódni. A megfelelő ágybetétnek tudnia kell vezetni a nedvességet is. Ennek köszönhetően tartja fel a hőegyensúlyt az ember és a fekvőhelye között. A megfelelő matrac biztosítja a légcserét, anélkül, hogy hőveszteség lépne fel.

Az éjszaka során keletkező izzadás körülbelül kétharmadát a matrac szívja fel. Higiéniai szempontok szerint igencsak fontos, hogy matracunk minőségi legyen. A Cardo többféle típus választékkal rendelkezik, ahol bárki megtalálja az álmai matracát. A kényelmes, mikrotáskás zsákrugókkal gyártott Devotion matrac igazi luxuskategóriának számít. A Sensation típus nyugodt alvást biztosít.

A nagyobb kényelmet kedvelőknek a Passion matrac típust tudjuk ajánlani. Nemcsak kényelmes, de nagyon egészséges is. Öt zónás zsákrugózattal rendelkezik az Energy ágybetét. Az Opal matrac párnázata természetes alapanyagokból készült. Az extra vastag viscojel emlékező hab réteg az egyedi kényelmet támogatja. A Memory Comfort matrac pont ilyen jellemzőkkel rendelkezik.

A 100 százalékos latex borítás miatt különleges a Joy matrac. Egészséges termék, hiszen több kényelmi zónával is rendelkezik. A Pearl típus latex rétege rugalmas és nagyfokú helyreállási képességet mutat. A kétfajta keménységi szinttel rendelkező Emerald három zónával rendelkezik. A SMART GEL, hideghab és latex együttesével ellátott Active matrac iránt nagy a kereslet. Magas szintű pihenést biztosít. Ha az ágyunk alacsony fejvéggel rendelkezik, akkor a Silhouette matracot válasszuk. Amint látható a kínálatunk színes, így érdemes ellátogatni internetes weboldalunkra.

Iktatva: Egészség

Írj most.

Küldés
FPI
2011