0

A SZÉP kártya által kínált lehetőségekről

A SZÉP kártya által kínált lehetőségekről

A cafeteria elemként bevezetett Széchenyi Pihenőkártya életre hívásának több oka közül a hazai idegenforgalom élénkítése csupán egy volt. A szinte költségmentes megoldás mind a munkaadó, mind a munkavállaló számára nagyon előnyös, nem is beszélve arról, hogy a rendszerhez való csatlakozással a szolgáltatók is bevétel növekedésre számíthatnak.

A munkaadók jelenleg három hitelintézetnél igényelhetik a kártyát munkavállalóik számára, akiknek lehetőségük nyílik arra is, hogy 1500 forintos minimális összegért családtagjaik számára társkártyát igényeljenek, s ezzel ők is hozzáférhessenek a SZÉP kártya három alszámlájára utalható összegekhez. A plasztikkártya aktiválásáról, az egyenleg lekérdezés módjáról, vagy az igénylés menetéről a hitelintézetek honlapjain részletes információkhoz juthatunk. 

De mit és hol is fizethetünk a SZÉP kártya segítségével? Az éves szinten utalható 225 000 forint erejéig belföldi szálláshelyet foglalhatunk, sőt mód nyílik a róla való előleg fizetésére is. A 150 000 forintos vendéglátás terén elkölthető összeg további előnye, hogy már ételfutár cégek is csatlakoztak az elfogadóhelyek közé – kétségtelenül sokak örömére. A szabadidős, rekreációs és egészségmegőrző céllal igénybe vehető 75 000 forintot pedig akár wellness szolgáltatásra, masszázsra, akár edzőtermi bérletre, vagy múzeum belépőre is költhetjük.

Világosan látható tehát, hogy a SZÉP kártya egy már régóta jelen levő hiányt pótol, és komplex rendszerének köszönhetően mindenki megtalálja benne azokat a lehetőségeket, melyek hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz, a testi és lelki feltöltődéshez.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011